Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ADAM & EVE HOTEL


Descriere

Hotel Adam & Eve este situat pe plaja privata de 300 m in statiunea Belek, aflandu-se la o distanta de 45 km de centrul orasului Antalya si la 35 km de aeroportul Antalya. Construit în anul 2006, cu suprafata totala de 100.000 mp. !!! LADIES ROOM ACCEPTA DOAR PERS DE SEX FEMININ! !!! CAZAREA PT 2 BARBATI este permisa doar in DESIGN ROOM!

Localizare

Hotelul este situat la 35 de km de aeroport si la 45 de km de centrul orasului Antalya si la 1 km de centrul orasului Belek, pe plaja.

Facilitati Hotel

Restaurant principal, meniu dietetic, restaurante A la Carte, 3 piscine exterioare si o piscina interioara, 4 tobogane, cinema, centru SPA, baie turceasca, baie ruseasca, sauna, baie cu aburi, jacuzzi, aerobic, aqua aerobic, volei pe plaja, baschet, mini fotbal, squash, 4 terenuri de tenis, tenis de masa, darts, bocce, tir cu arma cu aer comprimat, program de animatie, muzica live, lectii de tenis, biliard, bowling, sporturi nautice, windsurfing si catamaran. Plaja proprie cu nisip, Ponton. Pentru copii: piscina, loc de joaca, mini club, lunaparc.

Facilitati Camere

Baie proprie cu cada(jacuzzi), dus cu efect de aburi, aer conditionat centralizat, televizor, telefon, minibar, balcon( cu canapea).

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.