Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Situat în Antalya, la 27 km de Acvariul Antalya, Hotelul Armas Garden are un restaurant, bar, piscină sezonieră în aer liber și parcare privată gratuită. Acest hotel pune la dispoziție o recepție cu program nonstop şi un parc acvatic. Hotelul are o grădină și un loc de joacă pentru copii.Parcul acvatic Antalya și 5M Migros se află la 27 km. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Antalya, situat la 37 km de Hotelul Armas Garden. Serviciul de transfer de la/la aeroport este oferit la un cost suplimentar.

Localizare

 Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Antalya, situat la 37 km de Hotelul Armas Garden. Serviciul de transfer de la/la aeroport este oferit la un cost suplimentar.

Facilitati Hotel

Situat în Antalya, la 27 km de Acvariul Antalya, Hotelul Armas Garden are un restaurant, bar, piscină sezonieră în aer liber și parcare privată gratuită. Acest hotel pune la dispoziție o recepție cu program nonstop şi un parc acvatic. Hotelul are o grădină și un loc de joacă pentru copii.Parcul acvatic Antalya și 5M Migros se află la 27 km.

Facilitati Camere

Camerele au aer condiționat, TV cu ecran plat cu canale prin satelit, fierbător, dulap, duș și uscător de păr. Fiecare cameră are baie privată cu cadă și articole de toaletă gratuite.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.