Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ASKA LARA RESORT & SPA


Descriere

Situat în zona Lara, la 500 de metri de malul mării, hotelul all inclusive Aska Lara Resort & Spa ocupă 2 zone despărţite de o şosea. Proprietatea oferă diverse facilităţi, inclusiv un parc acvatic, piscine, restaurante, un centru de fitness şi o baie turcească. Proprietatea are o zonă de plajă privată. Hotelul asigură acces gratuit la internet WiFi în zonele publice şi o recepţie cu program nonstop.

Localizare

Aeroportul Internaţional din Antalya se află la 12 km de proprietate, iar centrul oraşului Antalya este la 15 km.

Facilitati Hotel

Oaspeţii pot lua micul dejun şi cina zilnic, sub formă de bufet. În plus, există 2 restaurante à la carte pentru sezonul de iarnă şi 4 restaurante à la carte pentru sezonul de vară, cu o varietate de preparate din bucătăria turcească tradiţională, orientală şi italiană. Proprietatea are şi baruri, care asigură diverse băuturi răcoritoare şi alcoolice.

De asemenea, sunt disponibile facilităţi speciale pentru oaspeţii mai tineri. Există un loc de joacă şi o sală de jocuri. Copiii pot urmări filme sau se pot bucura de fântânile din zona parcului acvatic.

Aska Lara Resort & Spa asigură terenuri de baschet, terenuri de tenis, tenis de masă, un club de noapte şi facilităţi pentru sporturi nautice. Serviciile includ masaje şi tratamente de înfrumuseţare, disponibile la un cost suplimentar. Sauna, baia turcească, piscina interioară şi cea în aer liber încălzită pot fi accesate gratuit (încălzirea este disponibilă doar în sezonul de iarnă). Serviciul de spălătorie este oferit la un cost suplimentar.

Facilitati Camere

Camerele de la Aska Lara Resort & Spa sunt prevăzute cu aer condiţionat, IP TV cu ecran plat, fierbător electric şi minibar. Băile private au duş, uscător de păr şi articole de toaletă gratuite. Unele camere din cadrul proprietăţii au balcon, iar altele se bucură de vedere la uscat sau la piscină. După check-out, oaspeţii au la dispoziţie o cameră de curtoazie cu baie privată, pentru ziua plecării.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.