Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

DIAMOND HILL RESORT HOTEL


Descriere

Această proprietate este la 2 minute pe jos față de plajă. Acest complex se află chiar lângă Marea Mediterană şi oferă piscine interioare/în aer liber, o zonă de plajă privată şi facilităţi de spa. Complexul are camere cu aer condiţionat, TV prin satelit şi balcon.

Localizare

Centrul oraşului Alanya se află la 10 minute de mers cu maşina de Hotelul Diamond Hill Resort. Aeroportul Antalya este la 125 km.

Facilitati Hotel

Restaurantul principal serveşte un mic dejun tip bufet, precum şi prânzul şi cina. Există şi un restaurant internaţional à la carte, pe care îl puteţi vizita doar o singură dată pe durata sejurului dumneavoastră. Pentru băuturi răcoritoare, puteţi merge la barurile de pe terasă, din hol, din zona de plajă şi de la piscină.

Centrul spa oferă saună, piscină interioară şi baie turcească, ideale pentru relaxare. La Hotelul Diamond Hill Resort puteţi juca tenis de masă, darts şi volei pe plajă. Hotelul oferă şi un mini club pentru copii.

Facilitati Camere

Camerele de la Diamond Hill Resort Hotel sunt dotate cu mobilier modern. Toate includ o baie privată, cu articole de toaletă şi uscător de păr. Dotările standard includ un minibar.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.