Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Descriere: Hotelul a fost deschis in anul 2012 si face parte din complexul hotelier Justiniano, compus din 3 hoteluri: Club, Park Conti si Deluxe. Hotelul mai detine si cladirea Theodora Block deschisa in anul 2013. Hotelul dispune de 215 camere repartizate in cladirea principala si cladirea Theodora Block.

Localizare: Hotelul este situat in localitatea Okurcalar, la aproximativ 35 km distanta fata de statiunea Alanya, la aproximativ 90 km de aeroportul Antalya si la aproximativ 74 km de aeroportul Gazipasa Alanya.

Plaja: Hotelul are plaja privata cu nisip si pietricele cu lungime de 100 m. Sezlongurile, umbrelele si prosoapele sunt gratuite.

Dotari camere: telefon, TV, seif (contra cost), minibar (se reumple de doua ori pe saptamana), aer conditionat, uscator de par, internet wi-fi (contra cost).

Facilitati hotel: restaurant principal, restaurant a la carte, baruri, piscina exterioara, centru spa, sauna, hammam, centru fitness, aerobic, aquagym, yoga, cursuri de dansuri latino si orientale, programe de animatie, tenis de masa, badminton, dart, volei pe plaja, internet wi-fi in lobby.

Servicii cu plata: rezervare pentru restaurntul a la carte, internet wi-fi in camera, seif, biliard, sala de jocuri, sporturi acvatice, tratamente in centrul spa, masaj, servicii medicale, magazine, salon de infrumusetare.

Facilitati copii: mini club pt copii cu varsta cuprinsa intre 4-12 ani, loc de joaca, piscina pentru copii.

Alte informatii: animalele de companie nu sunt permise; in restaurante tinuta este obligatorie; accesul in restaurantele a la carte se face in baza unei rezervari; in functie de conditiile meteorologice, programul de functionare a restaurantelor si barurilor se poate modifica; hotelul isi rezerva dreptul de a modifica conceptul in timpul sezonului fara a anunta in prealabil aceste modificari.

Clasificarea agentiei: 5*

Pagina web: www.justinianohotels.com

Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie