Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Descriere :Hotelul a fost deschis in anul 2013 si este renovat in anul 2017. Este construit pe un teren de 2000 mp.

Localizare:Hotelul este situat in Alanya, la aproximativ 120 km de orasul Antalya, si la aproximativ 125 km de Aeroportul International Antalya si la aproximativ 100 metri de plaja.

Dotari camere:Camerele hotelului dispun de: baie cu cabina de dus sau cada, uscator de par, TV cu ecran plat, telefon, seif (contra cost), minibar, balcon, aer conditionat, Wi-fi.

Facilitati hotel:Hotelul ofera oaspetilor sai urmatoarele facilitati: restaurant, piscina pentru adulti si pentru copii, lobby bar, baruri, tenis de masa.

Servicii cu plata: seif, carucior pentru copii, umbrela si sezlong pe plaja, sporturi nautice.

Alte informatii:animalele de companie nu sunt permise;in restaurante tinuta este obligatorie;accesul in restaurantele a la carte se face in baza unei rezervari;in functie de conditiile meteorologice, programul de functionare a restaurantelor si barurilor se poate modifica;hotelul isi rezerva dreptul de a modifica conceptul in timpul sezonului fara a anunta in prealabil aceste modificari.

Clasificarea agentiei: 3*

Web: www.lonicera.com.tr

Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie