Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Ipsos Beach Hotel (Corfu)


Descriere

Descriere: Hotelul Ipsos Beach de 3 stele este ideal amplasat in mijlocul unei gradini de portocali, lamai si maslini situata la nord de orasul Corfu, in statiunea Ypsos de pe coasta estica a insulei.

Localizare: Hotelul Ipsos Beach este localizat la 12 km de aeroport. Principalele atractii ale zonei sunt Ipsos Aqua Arena la 900 m, National Gallery Annex of Corfu la 1.2 km, Edem Beach Night Club la 1.5 km, Church of Analipsi la 1.4 km, Edem Beach Club la 1.4 km.

Plaja: Plaja cu nisip si un mic debarcader se afla chiar in fata hotelului, la un minut de mers pe jos.

Dotari camere: Complexul are 60 de camere si apartamente comfortabile, fiecare dispunand de baie privata cu dus, uscator de par, TV satelit, telefon, aer conditionat, frigider, seif, balcon privat cu vedere la Marea Ionica, spatiu pentru paturi suplimentare, internet WiFi gratuit.

Facilitati hotel: In incinta hotelului exista un lounge confortabil, restaurant tip bufet, bar, piscina exterioara, piscina pentru copii, loc de joaca pentru copii, sala de fitness, internet WiFi gratuit in intregul hotel, parcare privata gratuita.

Clasificare oficiala: 3 stele
Pagina web: http://ipsos-beach.ipsos.hotels-corfu.com/en/
Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.
Taxa de statiune obligatorie - se plateste la receptie:
- 0,5 euro/camera/noapte la hotel 1-2*;
- 1,5 euro/camera/noapte la hotel 3*;
- 3 euro/camera/noapte la hotel 4*;
- 4 euro/camera/noapte la hotel 5*;
- 0,5 euro/noapte/apartament sau studio la unitatile de cazare tip apartamente si studiouri.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.