Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Diverhotel Dino Marbella (Marbella)


Descriere

Descriere HOTEL DIVERHOTEL DINO MARBELLA:
Hotelul este situat la numai 200 m de plaja unde va puteti bucura de soarele fierbinte si apele cristaline ale Marii Mediterane. Pozitionat ideal, avand acces la plaja, iar la 5 minute de hotel se afla statia de autobuz.

Tip masa:
Mic dejun, Demipensiune, All Inclusive.

Localizare HOTEL DIVERHOTEL DINO MARBELLA:
Hotelul este situat la aproximativ 51 km de aeroportul din Malaga si la 6 km de centrul statiunii Marbella.

Dotari camere:
Diverhotel Marbella dispune de 140 de camere care sunt dotate cu aer conditionat, televizor, uscator de par, seif (contra cost). Camere standard NU AU BALCON.

Facilitati HOTEL DIVERHOTEL DINO MARBELLA:
Hotelul dispune de un restaurant tip bufet cu o zona de bucatarie deschisa, bucatarii cu experienta ofera oaspetilor un bufet cu o mare varietate de feluri de mancare. Exista, de asemenea, salon-bar El Grifo si Bar de Copas. Hotelul mai dispune si de o piscina exterioara cu topogane si jacuzzi, sezlonguri, gradini cu palmieri si terasa, piscina exterioara pentru copii, piscina interioara. Exista si teren de tenis, zona de tenis de masa, mini golf etc, internet wi-fi in holul hotelului, program de animatie in timpul zilei si in timpul serii cu muzica. Pentru iubitorii de golf exista mai multe terenuri de golf renumite in zona.

Web: www.playasenator.com

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie