Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Mac Puerto Marina Benalmádena


Descriere

Descriere HOTEL MAC PUERTO MARINA:
Hotelul este ideal localizat pentru cei care vor sa se bucure atat de plaja cat si de atractiile si facilitatile oferite de o zona plina de viata.

Tip masa: Demipensiune.

Localizare HOTEL MAC PUERTO MARINA:
Hotelul se afla in statiunea Benalmadena, la 200 de metri de plaja. Portul de agrement din Benalmadena este la cateva sute de metri departare. Statia de autobuz se afla la 100 de metri de hotel.

Dotari camere:
Hotel Mac Puerto Marina are camerele dotate cu: aer conditionat, televizor, telefon, internet Wi-Fi gratuit, mini-bar, seif, baie cu dus sau cada, uscator de par, balcon.

Facilitati HOTEL MAC PUERTO MARINA:
Hotelul are restaurant care serveste preparate in stil bufet, bar, snack bar, receptie deschisa nonstop, piscina in aer liber pentru adulti si pentru copii, acces gratuit la internet Wi-Fi in toate zonele, servicii de inchirieri auto si de schimb valutar, program de divertisment in sezon. La cerere si in functie de disponibilitati hotelul ofera optiunea de late check-out (contra cost) pana la ora 18:00.

Web: www.mac-hotels.com



Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie