Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Filtre

Nume hotel


Numar Stele


Destinatie

Vezi mai mult

Filtreaza Aplica Filtre
Ordoneaza dupa:

Au fost gasite 101 hoteluri

Pigianos Kampos, Grecia

Hotelul este nou cu design minimalist in nuante de pastel ofera servicii impecabile pentru a crea o atmosfera de vacanta perfecta Hotelul ofera vederi panoramice superbe mancaruri delicioase autentice o atmosfera luxoasa Ideal pentru o vacanta exclu . . .

Panormo

Descriere hotelHotelul face parte din lantul hotelier GRECOTEL Situat la 60 km la vest de aeroportul Heraklion la 25 km de orasul Rethymno in localitatea pescareasca Panormo Statia de autobuz se afla la 600 m distanta de hotel Hotelul are o cladir . . .

Panormo

Descriere hotelSituatpe coasta de nord a Cretei in apropierea satului pitoresc Panormo la 22 km de Rethymno la 55 km de Heraklion Statia de autobuz se afla la 800 m de hotel Construit in anul 2009 Ultima renovare a avut loc in anul 2017 In total sunt . . .

RETHYMNO TOWN, Grecia

Descriere hotelSituat in orasul Rethymno la 82 km de aeroportul Heraklion la 60 km de orasul Chania la 200 m de plaja Statia de autobuz e la 2 km distanta de hotel Construit in anul 1999 ultima renovare a avut loc in anul 2006 Hotelul are o cladi . . .

Missiria

Descriere hotelSituat la 4 km de orasul Rethymno la 70 km de orasul Heraklion in localitatea Missira Construit in anul 1988 ultima renovare a avut loc in anul 2017 Hotelul are o cladire cu 2 nivele cu lift In total sunt 76 camere - standard roompat . . .

RETHYMNO TOWN, Grecia

Descriere hotelSituat la 75 km de aeroportul Heraklion la 25 km de centrul orasului Rethymno Statia de autobuz este langa hotel 100 m Construit in anul 1996 ultima renovare a avut loc in anul 2016-2017 Hotelul are 3 o cladire principala si 2 cladir . . .

Bali

Descriere hotelSituat la 50 km de aeroportul Heraklion la 30 km de orasul Rethymno in statiunea pitoreasca Bali pe malul marii Statia de autobuz este la 15 km de hotel pe strada principala Ultima renovare a avut loc in anul 2007 Hotelul are un com . . .

Adele

Descriere hotelSituat pe coasta nordica a insulei la 7 km de orasul Rethymno la 72 km de orasul Heraklion Statia de autobuz este langa hotel Hotelul are o cladire principala doua corpuri din care unul este cladirea Annex - peste drum de hotel si un . . .

RETHYMNO TOWN, Grecia

Descriere hotelSituat pe coasta nordica a insulei la 79 km de orasul Heraklion pe malul marii la 10 minute distanta de mers pe jos de centrul vechi Statia de autobuz este la 200 m de hotel Toate camerele si locurile publice au fost renovate in anul . . .

Bali

Descriere hotelSituat la altitudine la 25 km de localitatea Bali la 45 km de aeroportul din Heraklion la 30 km de orasul Rethymno Statia de autobuz se afla la 1 km de hotel Construit in anul 2010 ultima renovare a avut loc in anul 2015 Hotelul are . . .

Adele

Descriere hotelHotelul nu accepta turisti sub 16 ani Situat la 75 km de aeroportul Heraklion la 6 km de orasul Rethymno in apropierea localitatii Platanias pe malul marii Statia de autobuz se afla la 100 m distanta de hotel A fost construit in anul . . .

Bali

Descriere hotelSituat la 47 km de aeroportul Heraklion la 32 km de orasul Rethymno in statiunea pitoreasca Bali pe malul marii Statia de autobuz este la 15 km de hotel pe strada principala Construit in anul 1991 renovat complet in anul 2010 Hotelu . . .

RETHYMNO TOWN, Grecia

Descriere hotelHotelul functioneaza in conformitate cu principiile conceptului SENTIDO Situat la 76 km de orasul Heraklion pe malul marii la 2 km de centrul orasului Rethymno pe faleza Statia de autobuz este la 150 m distanta de hotel A fost cons . . .

Adele

Descriere hotelSituat la 75 km de aeroportul international Heraklion la 7 km de orasul Rethymno in localitatea Adele pe prima linie Statia de autobuz este situata la 100 m distanta de hotel Construit in anul 1996 ultima renovare partiala a avut loc . . .

RETHYMNO TOWN, Grecia

Descriere hotelSituat in centrul orasului Rethymno la 80 km de aeroportul orasului Heraklion la 100 m de centrul istoric la 350 m de plaja Statia de autobuz este la 50 m distanta de hotel A fost construit in anul 1980 Ultima renovare a avut loc in an . . .