Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Prevăzut cu o piscină cu terasă şi un bar cu vedere la Marea Cretei, hotelul Ekavi este la doar câţiva metri de plaja cu nisip a satului Sfakaki de lângă Rethimnon. Oferă unităţi de cazare cu aer condiţionat, acces gratuit la internet WiFi şi patio sau balcon privat.

Localizare

Hotelul Ekavi este situat la 10 km de orăşelul Rethimnon şi portul acestuia şi la 65 km de portul din Heraklion.

Facilitati Hotel

Micul dejun tip bufet este servit zilnic în zona de luat masa, iar restaurantul proprietăţii oferă preparate greceşti şi mediteraneene. Barul de lângă piscină serveşte diverse cafele şi băuturi pe tot parcursul zilei.

Hotelul Ekavi este situat la 10 km de orăşelul Rethimnon şi portul acestuia şi la 65 km de portul din Heraklion. Faimosul sat de pe litoral Bali este la 32 km, în timp ce plaja din Panormos este la 12 km. Proprietatea asigură parcare privată gratuită.

Facilitati Camere

Oferă unităţi de cazare cu aer condiţionat, acces gratuit la internet WiFi şi patio sau balcon privat.

Bucurându-se de vedere parţială la mare, camerele, studiourile şi apartamentele hotelului Ekavi sunt dotate cu frigider, TV prin satelit şi seif. Studiourile şi apartamentele au şi o chicinetă cu plite de gătit şi fierbător electric. Fiecare unitate are o baie privată cu duş.

Climate Crisis Resilience Tax

Nota: Incepand cu 01.01.2024 va fi introdusa taxa locala “Climate Crisis Resilience Tax”. In functie de clasificarea unitatii de cazare, aceasta variaza intre 1.5eur – 10eur/ camera/ noapte si se va achita de catre turisti la fata locului!

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie