Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Filtre

Nume hotel


Numar Stele


Destinatie

Vezi mai mult

Filtreaza Aplica Filtre
Ordoneaza dupa:

Au fost gasite 382 hoteluri

Maleme, Grecia Vezi locatia pe harta

Descriere HOTEL LOUIS CRETA PRINCESS Hotelul renovat integral in anul 2013 apartine unuia dintre cele mai renumite lanturi hoteliere din Grecia Este un resort ideal pentru familiile cu copii oferind numeroase facilitati si servicii pentru cei miciLoc . . .

Stalida

Descriere hotelSituat la 35 km spre est de aeroportul Heraklion in statiunea Stalida peste drum de plaja cu nisip La 6 km se afla orasul Hersonissos una din cele mai mari statiuni turistice de pe insula Statia de autobuz se afla la 500 m distanta de . . .

Malia

Descriere hotelFace parte din grupul de hoteluri SBOKOS HOTEL GROUP Situat la 35 km de aeroportul din Heraklion la 25 km de orasul Agios Nikolaos la 2 km de localitatea Malia pe malul marii Statia de autobuz este peste drum de hotel autobuzul circula . . .

Anissaras

Descriere hotelFace parte din lantul hotelier ALDEMAR RESORTS Situat la 23 km de aeroportul Heraklion la 40 km de orasul Agios Nikolaos la 2 km de centrul orasului Hersonissos in Limenas-Hersonissos pe prima linie Chiar in fata hotelului se afla o . . .

Malia

Descriere hotelSituat in golful Malia la 33 km de aeroportul Heraklion la 500 m de localitatea Stalida la 2 km de localitatea Malia pe malul marii Statia de autobuz este la 500 m distanta de hotel Construit in anul 1971 ultima renovare a avut loc in . . .

Malia

Descriere hotelFace parte din lantul hotelier HELIOS HOTELS RESORTS Situat la 32 km de aeroportul Heraklion in localitatea Malia Statia de autobuz este langa hotel A fost construit in 1976 si partial renovat in 2008 Anual au loc lucrari de renovare . . .

Hersonissos

Descriere hotelSituat la 2 km de centrul orasului Hersonissos la 24 km de aeroportul international din Heraklion Statia de autobuz se afla la 1 km de hotel Construit in anul 2004 in stilul unui sat cretan ultima renovare a avut loc in anii 2014-2015 . . .

Hersonissos

Descriere hotelSituat la 21 km de aeroportul Heraklion la 37 km de centrul orasului Agios Nikolaos la 200 m de centrul orasului Hersonissos Statia de autobuz se afla la 500 m de hotel Ultima renovare a avut loc in anul 2015Hotelul are 3 cladiri cu 4 . . .

Ammoudara

Descriere hotelFace parte din lantul hotelier SBOKOS HOTEL GROUP Situat la 12 km de aeroport la 6 km de centrul orasului Heraklion la 72 km de centrul orasului Agios Nikolaos Peste drum de hotel este statie de autobuz A fost construit in anul 1979 . . .

Anissaras

Descriere hotelFace parte din lantul hotelier ALDEMAR RESORTSSituat la 23 km de aeroportul Heraklion la 2 km de orasul Hersonissos pe malul marii Statia de autobuz se afla langa intrarea in hotel Centrul Royal Mare Thalasso Spa este amplasat pe teri . . .

Gouves

Descriere hotelFace parte din lantul hotelier GRECOTEL Resorts Situat la 18 km la vest de aeroportul Heraklion la 10 km de orasul Hersonissos la 2 km de localitatea Gouves pe malul marii Statia de autobuz este situata la 1 km distanta de hotel Ho . . .

Agia Pelagia

Descriere hotelSituat la 25 km de aeroport la 20 km de orasul Heraklion in localitatea Agia Pelagia la altitudine cu vedere spectaculoasa catre golf Statia de autobuz este la 70 m distanta de hotel A fost construit in anul 1988 ultima renovare parti . . .

Anissaras

Descriere hotelFace parte din lantul hotelier ALDEMAR RESORTSSituat la 23 km de aeroportul Heraklion la 40 km de Agios Nikolaos la 2 km de Hersonissos in Limenas-Hersonissos pe prima linie Statia de autobuz se afla la intrarea in hotel Se afla pe ace . . .

Analipsis

Descriere hotelSituat la 17 km de aeroportul Heraklion la 1 km de localitatea Analipsi la 5 km de orasul Hersonissos Deschis in anul 2008 ultima renovare a avu loc in anul 2015 Hotelul are 19 cladiri cu 2 nivele In total sunt disponibile 267 de ca . . .

Anissaras

Descriere hotelFace parte din grupul hotelier ALDEMAR RESORTS Situat la 23 km de aeroportul Heraklion la 40 km de orasul Agios Nikolaos la 2 km de Hersonissos Statia de autobuz se afla langa intrarea in hotel Se afla pe acelasi teritoriu cu Aldemar . . .