Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ARINA BEACH HOTEL & BUNGALOWS


Descriere

Situat chiar pe malul mării, în mijlocul unor grădini frumoase și la numai 1 km de Kokkini Chani, Arina Sand Resort oferă camere spațioase și bungalouri la malul mării, cu vedere la apa cristalină a Mării Cretei. Fabulos 8.6 Booking.com Nota: Incepand cu 01.01.2018 va fi introdusa taxa locala. In functie de clasificarea unitatii de cazare, aceasta variaza intre 0.5eur – 4eur/ camera/ noapte si se va achita de catre turisti la fata locului!

Localizare

Arina beach este amplasat în centrul acţiunii, cu centrul oraşului şi portul Heraklion fiind situate la 13 km, iar aeroportul la numai 10 km.

Facilitati Hotel

Complexul pune la dispoziţie piscină în aer liber şi piscină pentru copii, restaurante cu preparate din bucătărie internaţională şi greacă, bar pe plajă, bar la piscină, mini club şi diverse activități sportive și de divertisment.

Plaja de nisip, cu apa de adâncime mică, este cu siguranţă locul perfect unde copiii îşi pot petrece ziua la mare, în timp ce oaspeţii se pot bucura şi de diverse activități sportive nautice. Facilităţile sportive includ tenis, tenis de masă, volei pe plajă şi sală de fitness.

Facilitati Camere

Concepute pentru a oferi confort oaspeţilor, toate camerele şi bungalourile oferă vedere uimitoare la Marea Cretei. Beneficiind de terasă mobilată sau balcon, toate camerele au aer condiţionat cu control individual, TV prin satelit DVD player.

Climate Crisis Resilience Tax

Nota: Incepand cu 01.01.2024 va fi introdusa taxa locala “Climate Crisis Resilience Tax”. In functie de clasificarea unitatii de cazare, aceasta variaza intre 1.5eur – 10eur/ camera/ noapte si se va achita de catre turisti la fata locului!

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie