Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Descriere: Nikos Hotel este o afacere de familie ce ofera cazare la un buget redus in cunoscuta statiune Malia.
Localizare: Nikos Hotel este situat in statiunea Malia, la 35 km de aeroportul din Heraklion, la 22 de km de statiunea cosmopolita Hersonissos si la 30 de km de orasul Agios Nikolaos.
Plaja: Nikos Hotel este situat la 1,5 km de plaja nisipoasa a statiunii Malia. Sezlongurile si umbrelele sunt cu plata. Exista facilitati pentru practicarea sporturilor acvatice contra cost.
Dotari camere: Hotelul Nikos dispune de 36 de camere duble si triple, toate dotate cu aer conditionat ( cu plata, 6 euro/zi), wi-fi gratuit, mini frigider, fierbator electric, baie cu dus, uscator de par, balcon/terasa.
Facilitati hotel: Nikos Hotel pune la dispozitia clientilor sai receptie, seif (2,5 euro/zi), wi-fi gratuit in toate zonele publice, zona vizionare TV satelit, snack bar la piscina care intre 09:00 si 23:00 opereaza a la carte, jacuzzi, piscina exterioara, sezlonguri si umbrele gratuite la piscina si cu plata pe plaja, terasa, gradina, parcare, doctor (la cerere, cu plata), sala de jocuri, biliard (cu plata).
Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.
Site-ul hotelului: http://www.nikoshotel.com/

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie