Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Carlton Al Barsha Hotel


Descriere

Acest hotel de 4 stele din districtul Al Barsha din Dubai oferă o ambianță elegantă și un club de sănătate amplu. Carlton Al Barsha se află în inima orașului Dubai, foarte aproape de complexul comercial Mall of Emirates, care ocupă locul întâi din lume.

Localizare

Carlton Al Barsha se află în inima orașului Dubai, foarte aproape de complexul comercial Mall of Emirates. Artera Sheikh Zayed Road se află la 500 de metri, iar Aeroportul Internațional din Dubai este ușor accesibil.

Facilitati Hotel

La Hotelul Carlton Al Barsha există un centru de fitness cu aparate de sport moderne. După un antrenament, oaspeții se pot relaxa în piscina în aer liber sau în cada cu hidromasaj. Hotelul Carlton Al Barsha oferă diverse localuri culinare, inclusiv Spice, care servește mâncăruri indiene. La Mezz, oaspeții pot savura delicatese arabe.

Facilitati Camere

Camerele Hotelului Carlton Al Barsha au lenjerie de pat albă de lux și ferestre din podea până în tavan. Camerele de la etajele superioare oferă vedere la Dubai. Fiecare cameră are TV cu plasmă și minibar.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.