Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Howard Johnson Plaza By Wyndham Dubai


Descriere

Hotelul este situat în centrul orașului Dubai, pe strada renumită Al Rigga, la doar câțiva pași de stația de metrou Dubai și la câteva minute de mers cu mașina de Aeroportul Internațional Dubai.

Localizare

Locația ideală a Hotelului  oferă acces la numeroase atracții turistice din imediata apropiere, precum centrul comercial Al Ghurair, situat la 5 minute de mers pe jos, Dubai Heritage Village, Muzeul din Dubai și faimoasă piață Gold Souk din Dubai, aflate la doar 10 minute de mers cu mașina.

Facilitati Hotel

Oaspeții cazați se pot bucura de o atmosferă confortabilă și de o experiență culinară multiculturală la restaurantul Monsoon, care servește în fiecare zi mic dejun, mese de prânz tip bufet și o selecție à la carte de preparate din fructe de mare, precum și din bucătăria continentală, mediteraneeană, arabă și pan-asiatică.

Facilitati Camere

Fiecare cameră a hotelului este spațioasă și decorată cu multă atenție, are un spațiu amplu pentru un maximum de confort și oferă o zonă de relaxare separată, un spațiu de lucru funcțional, acces gratuit la internet de mare viteză în cameră, baie spațioasă și bine dotată, TV cu ecran plat și canale prin satelit și facilități pentru prepararea de ceai și cafea.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.