Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Le Royal Meridien Beach Resort & Spa


Descriere

Această proprietate este la 2 minute pe jos față de plajă. Acest complex de 5 stele se află la doar o scurtă plimbare de JBRC şi oferă vedere la Golful Arabiei şi 14 restaurante și baruri internaționale. Centrul spa cu tematică romană are saune şi 5 piscine tip hamam. Există WiFi gratuit.

Localizare

Le Royal Meridien Beach Resort se află la 3 km de clubul de golf de clasă mondială Emirates și la 10 minute de Mall of the Emirates.

Această proprietate este la 2 minute pe jos față de plajă.

Facilitati Hotel

Proprietatea are 14 restaurante internaţionale şi baruri. Centrul spa cu tematică romană are saune şi 5 hamame. Este disponibil acces gratuit la internet WiFi. Pentru a se relaxa, oaspeţii de la Le Royal Meridien Beach Resort & Spa Dubai pot face o baie în piscina infinită sau pot practica sporturi nautice. Centrul spa oferă diverse tratamente, inclusiv tratamente de reflexologie, faciale şi aromoterapie.

Facilitati Camere

Le Royal Meridien Beach Resort & Spa Dubai oferă camere spaţioase dotate cu TV LCD de 42 inch şi DVD player. Fiecare include aer condiţionat, balcon şi minibar.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.