Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Ramada Plaza by Wyndham Dubai


Descriere

Ramada Plaza by Wyndham Dubai Deira se află în Dubai, la 8 km de Marea Moschee, oferind un centru de fitness, un bar și vedere la oraș. Facilitățile includ un restaurant, recepție cu program nonstop, room-service și acces gratuit la internet WiFi în întreaga proprietate. Oaspeții au la dispoziție camere de familie (Vat) Rates are inclusive of 5% Value Added Tax starting from 01st January 2018. Tourism Dirham Fee per bedroom per night is payable by the guest upon departure. Check-in time: 15:00 hrs, Check-out time: 12:00 hrs Check-in Check-out is allowed on 31.12.2020

Localizare

Ramada Plaza by Wyndham Dubai Deira se află la 9 km de Dubai World Trade Center și la 11 km de Burj Khalifa. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Internațional Dubai, situat la 7 km de hotel

Facilitati Hotel

Ramada Plaza by Wyndham Dubai Deira oferă un mic dejun continental zilnic. De asemenea, hotelul găzduiește un restaurant, un bar și o cafenea. Acest hotel oferă o gamă variată de facilități de wellness, inclusiv o saună și cadă cu hidromasaj.

Facilitati Camere

Toate unitățile sunt dotate cu aer condiționat, TV cu ecran plat cu canale prin satelit, fierbător de apă, birou, cadă sau dus și uscător de păr.

 

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.