Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Rixos Bab Al Bahr


Descriere

Acest complex all-inclusive se află în oraşul Ras Al Khaimah şi are 14 restaurante care oferă mâncare şi băutură nelimitată, precum şi un program de divertisment zilnic. Este situat pe plajele curate ale insulei artificiale Al Marjan.

Localizare

Centrul oraşului Ras Al Khaimah se află la 25 de minute de mers cu maşina de Rixos Bab Al Bahr. Rixos Bab al Bahr este la 60 de minute de mers cu maşina de Aeroportul Internaţional din Dubai.

Facilitati Hotel

Rixos Bab Al Bahr oferă un restaurant internaţional tip bufet, 6 restaurante à la carte, 6 baruri şi lounge-uri, precum şi 1 club de noapte. Oaspeţii pot apela la room service.

Oaspeţii pot face baie în piscina în aer liber, apoi se pot relaxa la soare pe plaja complexului. Pentru un antrenament energizant, aveţi la dispoziţie un centru de fitness echipat complet. În plus, complexul are un centru spa, un club pentru copii şi un club pentru adolescenţi.

Facilitati Camere

Toate camerele şi suitele sunt prevăzute cu minibar, TV cu ecran plat şi fierbător electric. Unele suite au un balcon cu vedere panoramică la mare.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.