Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

SHERATON JUMEIRAH BEACH RESORT


Descriere

Sheraton Jumeirah Beach Resort este un hotel de 5 stele aflat in mijlocul Dubaiului, cu o plaja privata magnifica si un personal specializat ce va sta la dispozitie 24/24. Aflandu-se in mijlocul Dubaiului, este foarte accesibil pentru turistii veniti sa se relaxeze si sa faca cumparaturi in cel mai mare mall din lume. Capacitatea maxima: deluxe/stand walk view & sea view room 2 adl +1 chd sau 3 adl. Demipensiunea este pranz sau cina, exceptie 31dec pranz.Localizare:
Hotelul Sheraton Jumeirah se afla la 2 km disntanta fata de clubul de golf Emirates si de parcul acvatic Wild Wadi. Aeroportul International din Dubai se afla la 31 de km de mers cu masina iar Aeroportul International Al Maktoum la doar 21 km de mers cu masina.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Hotelul va ofera 255 de camere moderne, receptie 24/24, centru de afaceri, concierge, camera de bagaje, restaurant, salon, bar, loc de joaca pentru copii, masaj, sauna, spa, piscina exterioara, spa, gradina, plaja privata, Wifi si parcare gratuita.