Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Time Oaks Hotel & Suites


Descriere

Acest hotel de 4 stele se află în Dubai, la 5 minute de mers cu mașina de Mall of the Emirates. De asemenea, Dubai Internet City, Dubai Media City și Knowledge Village se află la 10-15 minute de mers cu mașina. Are 4 opțiuni de luat masa, piscină în aer liber și piscină pentru copii. Există parcare privată gratuită. Compulsory New Year Gala Dinner on 31.12.2022.

Localizare

Situat la 5 minute de mers cu mașina de Mall of the Emirates. De asemenea, Dubai Internet City, Dubai Media City și Knowledge Village se află la 10-15 minute de mers cu mașina.

Facilitati Hotel

Are 4 opțiuni de luat masa, piscină în aer liber și piscină pentru copii. Există parcare privată gratuită. Sală de sport, baie de aburi și cadă cu hidromasaj.

Facilitati Camere

Camerele de la TIME Oak Hotel and Suites sunt luminoase și aerisite și decorate în culori calde. Acestea includ TV prin satelit, facilități de ceai/cafea şi balcon.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.