Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Descriere HOTEL VILA GALE ESTORIL: Hotel Vila Gale Estoril renovat partial in 2004, situat la 300 m de plaja, in statiunea Estoril (Vale do Tejo), este o varianta foarte buna de cazare, atat pentru cei care vor sa se bucure de plaja si soare, dar si pentru cei care doresc sa admire privelistile si obiectivele turistice din apropiere. Cazinoul Estoril, cel mai mare din Europa, se afl la 400 de metri de Vila Gale Estoril.
Tip masa: Mic dejun / demipensiune
Localizare HOTEL VILA GALE ESTORIL: Hotelul este situat in zona de coasta din Estoril, la 300 m de plaja si la 20 km distanta de Lisabona.
Plaja: Plaja Tamariz se afla la 2 minute de mers pe jos.
Dotari camere: Camerele hotelului Vila Gale Estoril au aer conditionat, sunt spatioase si includ un birou, TV prin satelit, seif si minibar contra cost. Unele camere ofer privelieati panoramice ale oceanului.
Facilitati HOTEL VILA GALE ESTORIL: Hotelul Ofera oaspetilor sai multiple facilitati: piscina exterioara cu privelisti ale Golfului Cascais si ale Oceanului Atlantic, sauna, club de sanatate, sala de fitness, jacuzzi, bar la piscina.Va puteti delecta cu mancaruri copioase in Restaurantul Inevitavel. Acesta serveste preparate si vinuri traditionale portugheze. Ulterior, puteti savura o bautura rece in Barul Royal.
Web: www.vilagale.pt

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie