Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

NAPA PLAZA HOTEL


Descriere

Acest hotel de 4 stele din Cipru oferă o piscină cu șezlonguri, 9 localuri culinare, precum și camere cu balcon. Plaja și mănăstirea Ayia Napa sunt la mai puțin de 10 minute de mers pe jos.Localizare
Multe dintre magazinele și restaurantele din Ayia Napa se află la 10 minute de mers pe jos. Plaja renumită Grecian este la 2 km.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Printre localurile culinare se numără Cloisters, care mâncăruri mediteraneene la lumina lumânării la cină, precum și Sale e Pepe, care oferă preparate italiene. Restaurantul Platia Meze prepară mâncăruri din bucătăria creativă greco-cipriotă. La Ritual Lounge Soma sunt disponibile băuturi și cocktailuri revigorante. La proprietate este disponibil WiFi gratuit peste tot și există parcare privată gratuită.

Piscina Hotelului Napa Plaza este înconjurată de măslini și plante citrice. Aqua Health Club oferă cursuri de gimnastică aerobică acvatică și un centru spa mare, cu tratamente de înfrumusețare. Printre activitățile organizate zilnic se numără cursurile de gimnastică aerobică acvatică.