Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

PALM BEACH HOTEL


Descriere

Aflat la doar câţiva metri de plaja golfului din Larnaca, acest hotel are grădini tropicale mari şi 3 piscine. Este situat la doar 14 km de aeroportul internaţional al oraşului Larnaca şi la 6 km de centrul oraşului Larnaca. Sambata seara transferul la Biserica pentru Slujba de Inviere este INCLUS. Pranzul festiv de Paste este inclus in pret (fara bauturi); show culinar, muzica live si dansuri traditionale. Pentru rezervarile cu DEMIPENSIUNE, Pranzul de Paste inlocuieste cina din ziua de duminica. Localizare
Este situat la doar 14 km de aeroportul internaţional al oraşului Larnaca şi la 6 km de centrul oraşului Larnaca.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Hotelul Palm Beach include 5 restaurante şi 5 baruri, care asigură diverse preparate din bucătăria internaţională. Micul dejun tip bufet este servit în cafenea sau pe un patio în aer liber.

Palm Beach are o piscină încălzită în aer liber şi acoperită, precum şi o piscină în stil lagună. Centrul de wellness oferă o serie de tratamente corporale şi faciale. De asemenea, include o saună, o cadă cu hidromasaj şi o baie de aburi.