Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

LONG BEACH MAURITIUS


Descriere

Localizare: Este amplasat pe coasta estica a insulei, in zona statiunii Belle Mare, la aprox. 2 km de centrul acesteia. Are acces direct la plaja cu nisip alb si fin. Aeroportul este situat la 55 km distanta.

Prezentare generala si facilitati: Este un hotel construit in stil modern, in perfecta armonie cu cadrul tropical al insulei. Exista mai multe restaurante, dintre care se evidentiaza: Le Marche (unde se serveste cina in regim bufet si exista si 7 posturi de gatit live, Tides-restaurant cu specific pescaresc, Chopsticks - restaurant chinezesc. Resortul dispune de asemenea de: 3 piscine, bar pe plaja, pool bar, cocktail bar Shores, mai multe magazine, inclusiv de bijuterii, discoteca, salon coafor, calculatoare cu acces la internet, serviciu de babysitting. Pentru SPA & Wellness exista centrul special Sea Spa. Resortul organizeaza activiati perecum: caiac, snorkeling, windsurf, plimbari cu barcute cu podea din sticla, etc.

Camere: hotelul are un total de 253 de camere, dintre care 84 sunt din categoria standard ocean view. Acestea au o suprafata de 60 mp, sunt amplasate in cel de-al doilea rand de cladiri, de la plaja. Au vedere la ocean si dispun de: toaleta cu cada sau dus, TV, radio, feon, telefon, aer conditionat, minibar, cafetiera, safe si au acces gratuit la internet wireless.

Website: www.longbeachmauritius.com

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.