Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Salt of Palmar


Descriere

Descriere: Salt of Palmare este un hotel de 4 stele situat la o distanta de aproximativ 2 km fata de Belle Mare, una dintre cele mai cunoscute zone din Mauritius. Resortul este un adevarat mix tropical ce ofera turistilor sai facilitati de cea mai buna calitate pentru un sejur de neuitat. Printre acestea putem aminti un centru spa, restaurant, facilitati pentru sporturi nautice si multe altele.


Localizare: Hotelul se afla in zona Palmar, la o distanta de aproximativ 47 km fata de Aeroportul Sir Seewoosagur Ramgoolam. Bine cunoscuta zona Belle Mare se afla la 2 km fata de hotel.


Facilitati hotel: acces direct la plaja, Wi-Fi gratuit, bar, restaurant principal unde sunt servite preparate proaspete, centru spa si wellness (contra cost), acces pentru persoanele cu dizabilitati, piscina, parcare, sala fitness, prosoape si sezlong la plaja, facilitati pentru sporturi nautice ( contra cost), receptie descisa non stop.


Facilitati camere: Camerele au un design modern si sunt dotate cu seif, telefon, aer conditionat, uscator de par, halat si papuci de baie, articole pentru uz personal, Wi-Fi gratuit, facilitati pentru prepararea ceaiului sau a cafelei, baie proprie cu cabina de dus..


Site: https://www.saltresorts.com/en/mauritius/hotel/saltofpalmar/eat-drink

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.