Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

IBEROSTAR LAS DALIAS


Descriere

Iberostar Las Dalias este amplasat la 500 de metri distanţă de Plaja Bobo şi la doar 5 minute de plimbare de centrul localităţii San Eugenio. Acest complex oferă 2 piscine în aer liber şi camere prevăzute cu balcoane. In perioada 15.04.2020-15.09.2020 hotelul va fi inchis deoarece intretine urmatoarele lucrari: Lucrări structurale (întreținerea și reînnoirea instalațiilor hoteliere). Reînnoirea fațadei exterioare a hotelului. Duș cu panou de sticlă în toate camerele în loc de cadă. Detalii noi de decorare în toate camerele.

Localizare:

Acest complex este situat pe Costa Adeje, la 2 km de plajele Playa de Las Americas şi Playa de Fañabe. Aeroportul Reina Sofia se află la 15 minute de mers cu maşina.

Facilitati hotel:

Acest complex oferă 2 piscine în aer liber, restaurant, 3 baruri, un teren de volei pe plajă, terenuri de badminton şi tenis, facilităţi de fotbal, o sală de gimnastică şi o sală de jocuri.

Facilitati camere:

Toate camerele sunt prevăzute cu aer condiţionat, TV şi un minibar.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.