Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

La câţiva kilometri de oraşul Oradea, la marginea pădurii, în stațiunea Băile Felix, aveţi la îndemână perfecţiunea luxului şi inspiraţia naturii. Anthimos a fost creat ca o oază de linişte şi relaxare, pentru a oferi confort şi atmosferă primitoare clienţilor săi.

Anthimos dispune de 13 camere şi 2 apartamente – dintre care 2 apartamente Senior şi 11 camere duble – oferă turistului mult dorita stare de bine şi confort.

Camerele elegante, dotate cu mobilă din lemn masiv de nuc, TV LCD cu programe prin cablu / satelit, minibar, seif, conectare internet, climatizare contribuie la crearea unei atmosfere relaxante. Camerele de baie, spaţioase şi echipate cu cabină de duş, uscător de păr, halate de baie şi papuci stau la dispoziţia oaspeţilor.

Restaurantul Anthimos vă invită să vă bucuraţi de experienţe culinare unice printr-o varietate largă de specialităţi din bucătăria românească.

Restaurantul Anthimos, prin stil, clasă şi rafinament este locul ideal pentru petrecerea unor clipe deosebite alături de familie şi prieteni.

Restaurantul Anthimos****, cu o capacitate de 140 persoane vă invită să vă bucurați de experiențe culinare unice printr-o varietate de specialități. La cerere, restaurantul poate fi rezervat pentru diferite evenimente, petreceri private, nunți, botezuri, întâlniri, banchete etc.

Oricât de pretenţios ar fi evenimentul pe care-l aveţi în plan, Restaurantul Anthimos va garanteaza reuşita: o echipă de bucatari premiata la concursuri nationale si internationale, un amplasament intr-un cadru natural, la marginea padurii Felix si nu in ultimul rand o locatie cu o arhitectura si un design exclusivist.

Specialiştii nostri vor fi alături de dvs. cu profesionalism şi răbdare pe drumul pe ce-l veţi parcurge spre nunta de vis. Clienţii Restaurantului Anthimos pot alege din cele peste 20 de meniuri de nuntă și botez, în funcţie de preferinţele culinare şi bugetul alocat evenimentului.

Anthimos dispune de o piscină și un jacuzzi în aer liber, deschise în timpul sezonului estival, loc de joacă pentru copii, oferind totodată și alte servicii de agrement .
La o distanță de 500 m de Anthimos va puteți relaxa în cadrul parcului acvatic, AQUA PARK PRESIDENT – clienților noștri le oferim o reducere de 50% din tariful de intrare

Anthimos vă oferă un etaj executiv, cu un centru de afaceri, format din 2 săli de conferinţă şi un foyer.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Bar
Restaurant
Terasă
Grădină
Wi-Fi
Recepție
Recepție 24h
Cameră depozitare bagaje
Loc de joacă copii
Mobilier extern
Facilități masă evenimente
Sală conferință
Zonă fumători
Șezlonguri
Aer condiționat
Check-in / Check-out prioritar
Seif
Monitorizare video exterior
Alarmă
Alarmă fum
Parcare păzită
Serviciu privat Check-in / Check-out
Acces pe bază de cartelă
Plajă
Piscină
Jacuzzi
Birou informații
Umbrele de soare

Locatie