Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Hotelul Nufarul este situat in vecinatatea Hotelului Termal, la intrarea in statiune, dinspre Oradea, la 200 metri de centrul statiunii.
Puncte importante: 10 km distanta de Oradea si 15 km Aeroportul din Oradea.

Hotelul este amplasat pe 2 etaje si dispune de:
- 68 camere duble (pat matrimonial/twin), suprafara de 18 mp;
- 4 camere single (pat matrimonial), suprafata de 18 mp;
- 4
apartamente (living cu canapea extensibila si dormitor cu pat matrimonial), suprafata de 34 mp.

Camerele sunt dotate cu minibar, telefon, televiziune prin cablu, internet, aer conditionat, baie privata cu dus sau cada, uscator de par, articole de toaleta gratuite si balcon (partial).



Sala
de conferinta de 20 locuri este dotata cu videoproiector, ecran de proiectie,
flipchart.



Restaurantul dispune de 128 de locuri in saloane si 48 locuri pe terasa
acoperita si 20 pe terasa in aer liber. Proprietatea pune la dispozitie regim de demipensiune si de pensiune completa. Restaurantul Hotelului Nufarul serveste mancaruri romanesti traditionale, dar si o varietate de preparate internationale. Oaspetii pot opta pentru un bufet suedez sau mancaruri a la carte.
Sistem de masa:
- Extrasezon: Mic dejun si cina bufet suedez (pranz - a la carte);
- sezon mic dejun, pranz si cina bufet suedez.
Divertisment in sezon: seri tematice si
muzica live.

Facilitati generale: receptie deschisa nonstop, restaurant, bar de zi, terasa, 4 piscine in aer liber, 2 piscine de relaxare Wellness cu apa termala, masaj cervical, masaj lombar, paturi cu hidromasaj, perdea de apa si pool bar, bazin de inot, piscina pentru copii (Hotel Termal), piscina interioara cu apa termala (Hotel Termal), centru de tratament balnear si Wellness &SPA (Hotel Termal) lift, sala de conferinta (20 de locuri), teren de joaca, camera de bagaje, birou de schimb valutar, magazine, acces gratuit la internet WiFi AZn hol.
Centru de Tratament Balnear si Wellness&SPA : hotelul Nufarul este legat printr-un coridor de acces la baza de tratament, Centrul de Wellness si piscinele din incinta Hotelului Termal care dispune de de bazin wellness cu hidromasaj, hidroterapie, masaj, hidromasaj complex, dusuri speciale cu cromo-terapie sau aromo-terapie, jacuzzi, sauna, solar, fitness.

Principalele tipuri de tratament care se realizeaz sunt:
- hidroterapie (bai cu apa termala in bazine si vane, bai de plante, dus subacval, dus scotian, jacuzzi, afuziuni, baie drenolimfatica);
- elongatii;
- electroterapie (stanger, bai galvanice, diadinamice, ultrasunete, laser, curenti interferentiali, unde scurte, TENS, magnetodiaflux);
- inhalatii de aerosoli cu ape termale si medicamente;
- termoterapie (impachetari cu parafina);
- aromoterapie (bai cu arome, gimnastica relaxanta, masaj cu uleiuri);
- masoterapie (masaj general si partial, masaj relaxant si tonifiant);
- kinetoterapie (in bazine cu apa termala si vane, elongatii, electroterapie (stanger, bai galvanice, diadinamice, ultrasunete, laser, curenti interferentiali, unde scurte, TENS, magnetodiaflux).

Tratamentul balnear se acorda pentru minimum 5 zile si include: 1 consultatie medicala; 3 proceduri/zi (cu exceptia zilelor de sambata, duminica si a sarbatorilor legale - procedurile corespunzatoare zilelor exceptate se reprogrameaza in zilele lucratoare.

Turistii trebuie sa prezinte la hotel dovada de asigurat (adeverinta de la locul de munca sau cupon de pensie) si bilet de trimitere tip pentru servicii medicale in sistemul asigurarilor sociale de sanatate. In caz contrar, serviciile de tratament vor fi incasate la tarif pentru turist neasigurat iar turistul va fi obligat sa achite diferenta la receptie.

Servicii si facilitati cu plata : tenis de masa, biliard, sala de conferinta si petreceri, business centre, fax/copiator.

Parcare privata gratuit la proprietate (nu este necesara rezervare).
Animalele de companie nu sunt acceptate.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie