Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Situat in Centrul Civic al Brasovului si aproape de Centrul Vechi, permite o lejera programare a timpului atat pentru oamenii de afaceri cat si pentru turistii interesati de cultura si istoria Brasovului.
Hotel Citrin este destinat exclusiv cazarii persoanelor cu varsta de peste 18 ani.

Servicii oferite: internet prin cablu si wireless, aer conditionat, minibar, lcd tv, telefon, birou, baie: cada cu dus, uscator de par, telefon, parcare privata supravegheata video, sala fitness, halat si papuci, receptie non stop, restaurant, lift si seif.

Hotelul dispune de 27 de camere structurate astfel:
- 12 camere duble twin,
- 9 camere duble cu pat matrimonial,
- 3 camere duble confort,
- 3 camere duble deluxe.

Camerele king superioare au vedere catre curtea interioaa si gradina. Au o suprafata de 38 mp si un pat matrimonial.
Camerele duble superioare au vedere catre oras si o suprafata de 32 mp. Acestea au in dotare un pat matrimonial.
Camerele duble deluxe au vedere atat catre curtea interioara, gradina, cat si catre oras, in functie de disponibilitate. Acestea au o suprafata de 26 mp si un pat matrimonial.
Camerele duble confort au vedere atat catre curtea interioara, gradina, cat si catre oras. Acestea au o suprafata de 42 mp si un pat matrimonial.
Camerele twin deluxe au vedere atat catre curtea interioara, gradina, cat si catre oras, in functie de disponibilitate. Acestea au o suprafata de 26 mp si doua separate
Camerele Twin Confort au vedere catre curtea interioara si gradina.
Toate camerele sunt calduroase, mochetate integral, oferind confort, eleganta si intimitate. Acestea dispun de balcon fantuzesc

Hotelul Citrin dispune de un restaurant cu o capacitate de 50-55 locuri in care clientii pot servi micul dejun in sistem bufet suedez, oferind totodata locatia ideala organizarii de mici petreceri, nunti sau botezuri. Pentru grupuri organizate se poate asigura, la cerere, pranzul si cina.

Sala de conferinta a hotelului, cu o capacitate de 40 locuri in aranjament teatru, asigura cadrul ideal pentru desfasurarea in cele mai bune conditii a evenimentelor business.
Sala este dotata cu ecran, flipchart, videoproiector, instalatie de sonorizare.

Accesul animalelor de companie nu este permis.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.