Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

VILA ROSA

   Str Frunzisului Nr 4, Cod 400664, Cluj Napoca Vezi locatia pe harta


Descriere

Vila ROSA este deschisa din ianuarie 2001 cu servicii de cazare de 2 si 3 stele si de servire a mesei.
Activitatea de cazare se desfasoara in doua cladiri situate in aceeasi incinta, iar restaurantul de categoria 3 stele este situat in cladirea principala, corpul de 2 stele.

Descriere camere:
Dotari camere: aer conditionat - in camerele de 3*, TV, minibar - in camerele de 3*, seif - in camerele de 3*, baie cu dus, internet - wireless, uscator de par - in camerele de 3*, acces cu cartela magnetica, telefon.
Numar total camere: 31
Single: 5 - 3 stele.
Duble: 20 - 4 duble twin 2 stele, 7 duble twin 3 stele, 5 duble matrimoniale 2 stele, 4 duble matrimoniale 3 stele.
Apartamente: 3 - 2 stele plus.
Triple: 3 - 2 stele.

Descriere facilitati:
Dotari generale: restaurant - deschis de luni pana vineri, parcare proprie - cu supraveghere video, internet - wireless, pastrare obiecte de valoare, terasa.
Servicii: receptie non stop, informatii turistice, pasatrarea bagajelor, nu este permis accesul cu animale de companie.

Locatie:
Vila ROSA este situata intr-o zona linistita din apropierea centrului orasului, in cartierul Manastur (vestul orasului, iesirea spre Oradea), intr-o zona de case si ateliere mici, in apropiere de Cimitirul Manastur.

Atractii turistice:
Gradina Botanica Alexandru Borza si Muzeul Botanic, Parcul Etnologic Romulus Vuia, Cetatea Clujului, Cetatuia, Casa Monetariei, Primaria, Prefectura, Teatrul National Lucian Blaga si Opera Romana, Teatrul si Opera Maghiara de Stat, Universitatea Babes-Bolyai, Ruine de constructii romane, Muzeul Etnografic al Transilvaniei, Muzeul de Arta Cluj-Napoca, Muzeul Zoologic, Muzeul Universitatii, Muzeul de Minerologie, Muzeul National de Istorie a Transilvaniei, Vivariul, Colectia de Istorie a Farmaciei, Bastionul Croitorilor, Muzeul de Speologie Emil Racovita.

Politici:
Check-in: ora 14:00.
Check-out: ora 12:00.

Servicii masa:
Vila ROSA va asteapta cu preparate din bucataria internationala. Majoritatea preparatelor se gatesc pe loc, cu ingrediente proaspete.
Restaurantul este deschis de luni pana vineri in intervalul 18:00-22:00, sambata si duminica este inchis, cu exceptia meselor organizate.

Facilitati evenimente:
Sali de conferinta: 1

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Restaurant
Terrace
TV in room
Private bathroom
Conference room
Free wireless internet
Heating
Cable/Satellite TV
Free parking
Reception desk
24-Hour Front Desk
Bar
Luggage storage
Meeting/Banquet facilities
Breakfast area

Locatie