Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

AEOLOS BEACH & RESORT


Descriere

Aeolos Beach Resort 4* este situat in statiunea Perama, pe coasta de est a insulei Corfu, la 100m de plaja, la 3km distanta de Bentitses, la 8km de aeroport si 10km de orasul Corfu. Pozitionat pe pante luxuriante, care coboara lin spre apele cristaline ale Marii Ionice, cu o arhitectura specific corfiota, inconjurat de 72000m2 de gradini, complexul este locul perfect pentru vacante romantice, departe de agitatie dar aproape de inima orasului cosmopolit Corfu. Ideal pentru familiile cu copii dar si pentru amatorii de snorkeling. Foarte Bine 8.4 Booking.com Nota: Incepand cu 01.01.2018 va fi introdusa taxa locala. In functie de clasificarea unitatii de cazare, aceasta variaza intre 0.5eur – 4eur/ camera/ noapte si se va achita de catre turisti la fata locului!Localizare
Hotelul Aeolos Beach Resort (ex Mareblue Aeolos) este situat in mijlocul insulei Corfu, pe coasta de est, in statiunea Perama, pe o panta inconjurata de vegetatie luxurianta. Distante: 3km - satul de pescari Benitses, 8km - Aeroportul International, 10km - centrul orasului Corfu.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

piscina family (cladirea principala, cu bar, sala schimb, dusuri etc.), piscina Lagoon(in mijlocul complexului), terase cu sezlonguri si umbrele gratuit, plaja proprie, prosoape pt piscina si plaja (contra unui depozit returnabil), polo pe apa, darts, bowling, facilitati pentru copii (loc de joaca pentru copii, scaune la masa, mini club, mini disco, patut infant, activitati distractive), program animatie de zi si seara cu sporturi, spectacole, competitii (6/7), seara greceasca (o data pe saptamana), receptie 24/24, concierge, o bautura la sosire, schimb valutar, lounge TV, camera bagaje, servicii spalatorie (contra cost), internet WIFI in spatiile publice (contra cost), rent-a-car, servicii medicale (la cerere, contra cost), baby-sitting (contra cost), magazin suveniruri, stand ziare/reviste, statie de autobuz transport local in fata intrarii principale.