Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Este unul dintre cele mai bune hoteluri din statiune, indicat atat familiilor cu copii care cauta un resort plin de viata cat si cuplurilor de toate varstele care vor o evadare romantica si intima. Odata ce ati experimentat facilitatile excelente, atmosfera prietenoasa si locatia avantajoasa veti recunoaste ca acest hotel reprezinta o alegere minunata pentru o vacanta memorabila.



Localizare: intr-o zona linistita din Sidari, la 35 km de Corfu, la 300 de m de centrul statiunii Sidari plin de magazine, baruri si restaurante si la 100 m de plaja Sidari.





Dotari camere: toate camerele hotelului sunt dotate cu aer conditionat, TV, uscator de par, frigider.



Facilitati hotel:



- restaurantul va invita la relaxare intr-un spatiu confortabil cu aer conditionat; exista specialitati grecesti pentru doritori, dar si o varietate de mancaruri europene pentru a satisface gusturile tuturor. Pentru demipensiune mic dejunul se va servo stil bufet, iar cina este servita la masa, un meniu din 3 feluri.



- dupa o zi la piscina cu sezlonguri gratuite si la jacuzzi va puteti relaxasi la barul de la piscina cu snack-uri calde si reci, inghetata, bauturi, etc.



Activitati: billiard, jocuri video, seri grecesti, karaoke, sporturi nautice, wifi.



www.sidarialkyon.com

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie