Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

GHT OASIS PARK - SPA 4* (Lloret de Mar)


Descriere

Descriere HOTEL GHT OASIS PARK:
Hotel cu servicii variate, situat intr-o zona linistita a statiunii Lloret de Mar. Face parte din lantul hotelier GHT, este alegerea ideala pentru tineri si familiicu copii.


Localizare HOTEL GHT OASIS PARK:
Hotelul se afla la 5 minute de mers pe jos de plaja Fenals si la o plimbare de 15 minute de centrul plin de viata al orasului Lloret de Mar. Distanta fata de aeroportul din Barcelona este de aproximativ 85 km.


Tip masa:
Mic dejun, Demipensiune, Pensiune complete si All Inclusive


Plaja:
Plaja publica cu nisip se afla la apoximativ 500 de metri de hotel. Sezlongurile si umbrelele sunt contra cost.


Dotari camere:
Hotel GHT Oasis Park are toate camerele dotate cu aer conditionat, balcon, TV prin satelit. Oaspetii au posibilitatea de a inchiria un seif, iar baia privata este dotata cu uscator de par si articole de toaleta.


Facilitati HOTEL GHT OASIS PARK:
Hotelul are centru spa (gratuit), cu sauna, hidromasaj, jacuzzi, piscina interioara si sezlonguri incalzite, sala de fitness, solar. Oaspetii pot beneficia si de servicii de masaj (contra cost). Hotelul ofera programe de divertisment pentru adulti si copii, precum si un miniclub pentru copii, deschis pe durata lunilor de vara. Hotelul dispune de: sala de jocuri, poligon de tir, teren de joaca, restaurant principal cu servire in regim bufet. Sunt disponibile room service si pranzuri la pachet. Receptia este deschisa non stop, iar biroul de turism ofera servicii de inchirieri auto. Internet Wifi disponibil gratuity in tot hotelul.


Alte informatii:
La cazarile cu demipensiune sau pensiune completa, bauturile alcoolice si nealcoolice din timpul pranzului sau cinei sunt contra cost. Bauturile racoritoare, cafeaua si ceaiul sunt gratuite la micul dejun. Transferul de la aeroportul din Barcelona pana in statiunea Lloret dureaza aproximativ 85 minute (in functie de conditiile de trafic). Nu sunt acceptate animalele de companie


Web: www.ghthotels.com


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie