Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Hotelul Majestic Jupiter 3* are 171 camera duble si 8 apartamente dotate cu aer conditionat, TV, racitor, baie cu dus, balcon, telefon, cosmetice in baie.
Serviciile de masa se acorda in restaurantul Majestic, care deserveste clientii la mic dejun cu salonul special amenajat dar si cu terasa pentru un mic dejun in aer liber. Copiii intre 0- 2 ani beneficiaza de gratuitate la cazare si masa in functie de pachetul achizitionat de adult, fara pat suplimentar; Primul copil cu varsta intre 2-10 ani beneficiaza de gratuitate la cazare si masa in functie de pachetul achizitionat de adult, fara pat suplimentar; Al doilea copil cu varsta intre 2-10 ani achita 50% din valoarea mesei in functie de pachetul achizitionat de adult, fara pat suplimentar. Optional, la cazare achita 50% din valoarea unui loc de cazare in camera si se acorda pat suplimentar; Daca sunt 2 copii, achita fiecare 50% din valoarea mesei si obligatoriu un pat suplimentar; Copiii cu varsta peste 14 ani achita integral valoarea mesei in functie de pachetul achizitionat de adult,iar la cazare 50% din valoarea unui loc de cazare in camera si se acorda pat suplimentar; Numar maxim de copii admis in camera dubla este 2. In camera dubla poate fi pus un singur pat suplimentar.

Servicii All Inclusive: Mic dejun bufet suedez (07:00-10:00) include apa, suc, ceai, cafea; Gustare (11:00-12:00) produse de patiserie; Dejun (13:00-15:00) include bauturi non-alcoolice apa, suc, ceai ,cafea si bauturi alcoolice: bere draft, vin de masa draft-alb/rosu, lichior, votca;) Gustare (17:00-18:00) produse de patiserie, diverse ; Cina (19:00-21:00) include bauturi non-alcoolice ( apa, suc, ceai si cafea), bauturi alcoolice (bere draft, vin de masa draft - alb/rosu, lichior, vodca. Aceste bauturi pot fi servite la barul restaurantului in timpul programului de masa (dejun 13:00-15:00 / cina 19:00-21:00). Bauturile nonalcoolice si berea draft, pot fi servite in locurile special amenajate intre orele: 10:00-19:00.
Mesele se vor asigura in sistem bufet pe perioada sezonului (iulie si august).
In lunile mai, iunie si septembrie masa se va servi sub forma de bufet (pentru minim 50 de persoane) sau de meniu fix cu servire la masa( pentru un numar mai mic de 50 de persoane).
Este obligatorie purtarea bratarilor primite la check-in pentru a beneficia de serviciile comandate.

Accesul la piscina este gratuit numai pentru clientii hotelului in intervalul orar 08.00-18.00. Sezlongurile sunt oferite in limita disponibilitatii.
Parcarea auto gratuita este in limita disponibilitatii, nu se percepe taxa de parcare si nu se retin locuri de parcare pentru turisti. Hotelul nu raspunde de eventualelel probleme aparute -furtul de masini sau deteriorarea acestora in parcare;


Tipul de camera alocat ,etaj sau parter (twin sau matrimoniala) se stabileste la check-in, in functie de disponibilitatea hotelului. Solicitarea turistilor de a beneficia de camere alaturate, la etaj superior, cu vedere la parcare sau piscina, nu se poate confirma pana la momentul alocarii camerelor.


Alte informatii:

-Hotelul nu accepta animale de companie.
- In perioada 02.07-15.07 si 22.08 - 04.09.2022 se valorifica obligatoriu cu demipensiune
- In perioada 16.07 - 21.08.2022 se valorifica obligatoriu supliment all inclusive.



Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie