Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Phoenicia Royal


Descriere

Va informam ca incepand cu sezonul 2022, se va incasa la
receptie in momentul cazarii taxa de statiune, reprezentand 1% din valoarea
tarifului de cazare fara T.V.A, pentru fiecare noapte de cazare conform HCL NR.
02/10.02.2022.

Cea mai noua unitate de cazare de pe litoralul Marii Negre apare langa hotelul Phoenicia Luxury 4*, un hotel grandios de 5*, PHOENICIA ROYAL. Hotelul a fost inaugurat in sezonul estival 2017 si detine distinctia Five Star Diamond Award
Toti oaspetii din cadrul Phoenicia Royal, Phoenicia Luxury au acces la facilitatile gratuite din cadrul Phoenicia Holiday Resort.
Hotelul dispune de 144 spatii de cazare (duplexuri si suite de lux), restaurant cu specific international, free bar, snack-bar, piscina cu jacuzzi, sauna, gradina interioara, plaja privata, acces la biblioteca privata, program artistic, program interactiv pentru copii, program zumba, pilates, aerobic, fitness, baza sportiva cu terenuri de fotbal, tenis, baschet, volei, teatru, excursii la delfinariu, echitatie, plimbari cu elicopterul, transfer aeroport, parcare gratuita, internet.
Este obligatorie purtarea bratarilor primite la check-in pentru a beneficia de serviciile comandate atat la plaja cat si in complex!
MASA: restaurant propriu, Piazzetta; mic dejun, pranz, cina sistem bufet suedez.

1. MIC DEJUN: (07:30 - 10:00) bufet suedez, se serveste incepand cu a doua zi de cazare si inclusiv in ziua plecarii.
Bauturi incluse: apa, suc, ceai, cafea, cappuccino, ciocolata calda;
2. DEMIPENSIUNE: (7:30 - 10:00) mic dejun bufet suedez si masa de pranz (12:30 - 15:00)bufet suedez- se serveste incepand cu a doua zi de cazare si inclusiv in ziua plecarii.
Bauturi incluse: apa, suc, ceai, cafea, cappuccino, ciocolata calda;
3. PENSIUNE COMPLETA: mic dejun (7:30 - 10:00), masa de pranz (12.30 - 15.00), cina (19:00 - 21:00) in sistem bufet suedez. In prima zi de cazare se serveste cina, incepand cu a doua zi de cazare se servesc toate mesele si in ziua plecarii se servesc doar micul dejun si pranzul.
Bauturi incluse: apa, suc, ceai, cafea, cappuccino, ciocolata calda;
4. ALL INCLUSIVE: mic dejun (07:30 - 10:00), masa de pranz (12.30 - 15.00) si cina (19:00 - 21:00), acces la barul de pe piscina si la barul de pe plaja. In prima zi de cazare se serveste cina, incepand cu a doua zi de cazare se servesc toate mesele si in ziua plecarii se servesc doar micul dejun si pranzul.
Bauturile incluse: apa, cafea, cappuccino, ciocolata calda, bauturi racoritoare(gama Pepsi), bauturi alcoolice(bere, draft, vin alb/rosu draft, whisky, vodka, rom, gin, lichior), cocktailuri( Cuba Libre, Screwdriver, Whisky Cola, Gin Tonic, Campari Orange).
*Bauturile incluse pentru tipurile de masa 1, 2 si 3 sunt disponibile doar in restaurant, in timpul servirii mesei.
*Pachetul de bauturi inclus in tipul de masa ALL INCLUSIVE este disponibil in restaurant(in intervalul de servire al meselor principale), la barul de pe plaja( program 10:00-19:00) si la barul de pe piscina( program 10:00-20:00)
Deluxe Suite - cuprinde un spatiu deschis cu o suprafata de 60 mp, zona pentru dormit cu un pat matrimonial, o camera separata pentru copil ( dotata cu un pat - dimensiuni 90cm/165cm ), baie cu dus, balcon, vedere laterala catre mare.
Capacitate maxima: 2 adulti si 2 copii ( 0 - 11 ani ) , daca se folosesc paturile existente
Junior Suite - cuprinde un spatiu deschis cu o suprafata de 42 mp, zona pentru dormit cu pat matrimonial, canapea pentru dormit ( dimensiuni 90cm/190cm) , baie cu dus, balcon inchis cu grilaj.
Capacitate maxima: 2 adulti si 2 copii ( 0 - 11 ani ), daca se folosesc paturile existente
Sunrise Apartment / Sea of Love Apartment - cuprinde un spatiu generos de 61 mp, zona pentru dormit cu un pat matrimonial, o cada rotunda in fata patului, zona de relaxare cu canapea fixa, baie cu dus, balcon, vedere frontala catre Marea Neagra.
Capacitate maxima: 2 adulti
Sunset Apartment - cuprinde un spatiu generos de 61 mp, format dintr-un living si un dormitor cu pat matrimonial, o cada rotunda in fata patului, baie cu dus, balcon, vedere frontala catre lacul Siutghiol.
Capacitate maxima: 2 adulti
Facilitati: Sistem de acces pe baza de cartela magnetica, instalatie individuala de climatizare, Televizor LCD, cablu TV, internet WI-FI, seif in camera, telefon, minibar, cana electrica, cani, pahare, lingurite, fier de calcat, masa de calcat, uscator de par, prosoape, halate, papuci, cosmetice hoteliere, canapea, baie cu dus, pat bebe la cerere, housekeeping zilnic.
Facilitati copii
In camera cu 2 adulti:
Copiii 0 - 6,99 ani - beneficiaza de gratuitate.
Orice copil intre 7 - 11,99 ani, insotit de doi adulti platitori - se aplica tariful conform ofertei.
Orice persoana peste 12 ani este considerata adult si tarifata conform ofertei.
*Parintii sunt obligati sa certifice varsta copiilor, prezentand un document de identitate la momentul cazarii.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.