Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Profil: Recomandat familiilor cu copii
Localizare: Hotel Piccadilly Mamaia este amplasat pe malul lacului Siutghiol, in zona Cazinoului din statiune, o zona plina de atractii turistice, magazine si terase.
Descriere: Hotelul, construit pe 4 etaje se afla la o distanta de 250 de metri de plaja si va ofera cazare in cele 172 de camere si apartamente cotate la 3 stele in urma renovarii efectuate in anul 2019.

Camere:
- Toate camerele din cadrul Hotel Piccadilly Mamaia sunt renovate integral in 2019 si sunt prevazute cu grup sanitar propriu cu dus, telefon, ferestre termopan prevazute cu plasa anti-insecte, balcon, televizor/cablu tv, minibar, fotolii si masuta, aer conditionat, seif. Suprafata 16 mp. Pentru camerele cu vedere la lac, se achita suplimentar la receptia hotelului, in functie de disponibilitate la momentul cazarii.
- Apartamentele se afla la etajul 4 si sunt compuse din dormitor cu pat matrimonial, chicineta, baie cu cabina de dus si living cu o canapea extensibila si balcon. Intre camere exista usa si tv exista in ambele camere. Un apartament este amenajat pentru persoane cu dizabilitati. Suprafata 30 mp.

Restaurant: Restaurantul din cadrul Hotel Piccadilly Mamaia are o capacitate de 240 de locuri, iar terasa acestuia poate gazdui pana la 100 de persoane, oferindu-le vedere catre lac. Linia de bucatarie este si ea noua si ultraperformanta, astfel ca maestrul bucatar poate multumi cele mai exigente gusturi cu preparate traditional romanesti , dar si internationale.
Micul Dejun se poate servi in intervalul 08:00-10:00 sub forma de bufet suedez cu gustare rece si calda.

Facilitati: - Restaurant, bar, terasa
- WiFi gratuit
- Rampa de acces persoane cu dizabilitati
- Loc de joaca pentru copii amenajat in gradina de 5000 mp (leagane, tobogan, carusel etc).
- Sala de conferinte - capacitate maxima 80 locuri (suprafata 100 mp)
- Sala de fitness
- Lifturi moderne
- Camera de bagaje
- Seif in receptie
- Parcare gratuita in limita locurilor disponibile- Spectacole live

Facilitati contra cost: convorbiri telefonice si fax, inchiriere sala de conferinte, xerox, ziare, windsurfing, pescuit.

Acces animale: Este interzis accesul cu animale de companie.

Atractii in zona: plimbare cu vaporasul spre Insula Ovidiu si Restaurant Cherhana, activitati de pescuit in lacul Mamaia, Zona Cazino-Mamaia in punctul fierbinte al statiunii - cu terase, restaurante, discoteci si cluburi, magazine, bancomate, concerte-live, puncte de plecare / sosire Telegondola

Ora check-in: 16:00 Ora check-out: 12:00

Pentru acest hotel se achita la receptie in ziua cazarii, o Taxa de statiune in valoare de 1% din valoarea tarifului de cazare pentru intreg sejurul, exclusiv T.V.A


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie