Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Localizare: Hotelul Unirea este asezat in centrul statiunii Mamaia, langa Vila Regala (Castel) a resedinta de vara a familiei regale, chiar la malul marii si aproape de telegondola.

Descriere: Hotelul a fost complet renovat in 2022, asa incat isi intampina oaspetii cu interioare moderne si rafinate.Hotelul dispune de 176 camere duble si 4 apartamente, 3 lifturi moderne, receptie deosebita iar la parter un bar de zi modern, pentru clipe de relaxare.

Camere: Toate camerele au balcon cu vedere la mare si/sau la lacul Siutghiolsi un design deosebit, oferind confort sporit pentru orice tip de calatorie in Mamaia. Camerele sunt dotate cu baie cu cabina de dus, uscator de par, TV led, AC, racitor.
Apartamentele beneficiaza de un decor elegant, spatiu dedicat relaxarii si vedere la mare. Sunt formate dintr-un living cu o canapea extensibila si un dormitor cu pat dublu. Sunt ideale atat pentru concediul la mare cat si pentru calatorii de afaceri.

Informatii utile:
Serviciile de masa se ofera la restaurantele partenere situate langa hotel Unirea.
Parcarea este asigurata in limita locurilor disponibile
Internetul wireless este gratuit.
Nu se accepta animale de companie, indiferent de talia acestora.
Ziua hoteliera incepe la ora 18 si se incheie la ora 12.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie