Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Localizare: Vila Sangria se afl la 3 km de statiunea Mamaia si la 6 km de centrul Mamaiei. La mai putin de 2 km puteti gasi renumitul club Fratelli, precum si numeroase alte cluburi si terase.

Descriere: In timpul verii, Vila Sangria poate organiza excursii de 1 zi in Delta Dunarii, scufundari si zboruri de agrement, precum si croaziere cu iahtul pe Marea Neagra.

Camere: Toate camerele sunt decorate elegant si includ TV si frigider. Acestea au baie privata cu dus, iar unele camere ofera vedere la mare. In zona receptiei este disponibil un cuptor cu microunde.

Facilitati hotel : La cerere si la un cost suplimentar, Vila Sangria ofera servicii de transfer de la/la statiunea Mamaia si orasul Constanta. Proprietatea pune la dispozitie parcare gratuita cu paza.

Incepand cu sezonul 2022, se va incasa la check-in o taxa speciala pentru promovarea turistica in cuantum de 1% din valoarea tarifului de cazare exclusiv T.V.A., pentru fiecare noapte de cazare, conform HCL nr 2/10.02.2022.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie