Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Localizare: Hotelul 2D resort & spa este pozitionat in statiunea Neptun in centrul celei mai frumoase, linistite si curate statiuni de pe coasta Marii Negre in apropiere de localitatea Mangalia. Situat pe malul Lacului Neptun, este inconjurat de un parc natural cu foarte mult spatiu verde si promenade pe malul lacului ce duc spre faleza si plaja.

Descriere: Turistii care doresc o sesiune de shopping in numeroasele magazine sau care vor sa savureze o gustare, o bautura fina sau un cocktail in una din multiplele terase si baruri, ajung in cateva minute de mers pe jos. 2D Hotel Resort and Spa este unul dintre cele mai dorite hoteluri de familie, all inclusive din sudul litoralului.


Camere: Hotelul va pune la dispzotie 321 de spatii de cazare, 39 dintre acestea sunt camere superioare, atat matrimoniale cat si twin, 30 de camere superioare cu canapea extensibila, 236 camere standard matrimoniale, duble precum si duble cu pat suplimentar, 12 apartamente si 4 camere concepute special pentru persoane cu dizabilitati. Elementele de design alese creeaza spatii armonioase pentru toti turistii, fie familii cu copii, tineri in cautare de distactie sau oameni de afaceri. Camerele standard extrem de confortabile au un design clasic, nuantele echilibrate contribuind la relaxarea turistilor. Camerele superioare au un design modern cu elemente elegante, de un rafinament aparte.
- camera dubla standard (16mp) - Acest tip de camera este o alegere perfecta pentru vacanta turistilor. Camerele sunt dispuse in doua corpuri diferite avand un design classic dar mobilate diferit in functie de corp. Sunt dotate cu wifi gratuit, produse cosmetice gratuite, baie cu dus, canale tv prin cablu, aer conditionat, mini bar, tv, telefon, detector de fum, balcon.
- camera dubla standard cu pat suplimentar (16 mp) este alegerea potrivita pentru turistii care calatoresc in familie si au nevoie de confort si relaxare. Atmosfera de ospitalitate si amenajarea clasica a camerei garanteaza experienta unei vacante de vis si ofera conditii excelente pentru acomodare. Sunt dotate cu wifi gratuit, produse cosmetice gratuite, baie cu dus, canale tv prin cablu, aer conditionat, mini bar, tv, telefon, detector de fum, balcon.
- camera dubla standard parter (16 mp) este identica cu camera dubla standard, singura diferenta este data de faptul ca nu beneficiaza de balcon. Sunt dotate cu wifi gratuit, produse cosmetice gratuite, baie cu dus, canale tv prin cablu, aer conditionat, mini bar, tv, telefon, detector de fum.
- camera dubla superioara (20 mp) este potrivita pentru cazarea a doua persoane. . Suprafata generoasa de care dispune camera este o alegere perfecta pentru relaxare si confort. Mobilierul si decorul modern ofera toate aspectele necesare pentru o sedere placuta si de neuitat. Sunt dotate cu wifi gratuit, produse cosmetice gratuite, baie cu dus, canale tv prin cablu, aer conditionat, mini bar, seif, LCD TV, telefon, uscator de par, detector de fum, camerele superioare nu au balcon
-camera dubla superioara cu pat sulimentar (18 mp) este potrivita pentru cazarea a 3 persoane. Aceste camere sunt dotate cu canapea extensibila, ceea ce le face perfecte pentru familiile cu 2 copii. Suprafata generioasa de care dispune camera este o alegere perfecta pentru relaxare si confort. Mobilierul atent selectionat si decorul modern ofera toate aspectele necesare pentru o sedere placuta si de neuitat. Sunt dotate cu wifi gratuit, produse cosmetice gratuite, baie cu dus, canale tv prin cablu, aer conditionat, mini bar, seif, LCD TV, telefon, uscator de par, detector de fum, camerele superioare nu au balcon
- Apartamentul (30 mp) este alegerea perfecta pentru familiile cu copii sau pentru cei care calatoresc in grup. Apartamentul este destinat cazarii a 4 persoane, fiind format dintr-o camera cu pat matrimonial si o camera cu canapea extensibila. Sunt dotate cu wifi gratuit, produse cosmetice gratuite, baie cu dus, canale tv prin cablu, aer conditionat, mini bar, seif, LCD TV, telefon, uscator de par, detector de fum, balcon.
- Camere pentru persoane cu dizabilitati (32 mp) - concepute pentru a asigura o vacanta cat mai frumoasa si confortabila persoanelor cu dizabilitati, aceste camere fiind dotate corespunzator standardelor avand un spatiu generos. Pozitionarea camerelor este in corpul 1 la parter, cu acces usor spre iesire/intrare. Sunt dotate cu wifi gratuit, produse cosmetice gratuite, baie cu dus, canale tv prin cablu, aer conditionat, mini bar, tv, telefon, detector de fum.

Restaurant:
In cadrul complexului, restaurantl 2D ofera turistilor preparate de neegalat, imbinand bucataria clasica cu cea regionala, conferind totodata eleganta fiecarei mese servite, fie ca e mic dejun, pranz sau cina. Restaurantul are la etaj iesire la terasa, unde se poate servi inclusiv micul dejun, inca cu siguranta terasa este perfecta pentru organizarea unor evenimente exclusiviste. Salonul principal are capacitatea de 350 locuri, dispunand de bar si terasa. Aici se servesc cele trei mese in regim de bufet suedez, din care micul dejun este inclus in pretul de cazare.
Meniul este diferit in fiecare zi, iar unele seri sunt dedicate deliciilor gastronomice de pe mapamond, organizand seri grecesti, turcesti, mediteraneene, romanesti. Turistii pot petrece clipe deosebite pe terasa unde este si grill-ul, precum si la cele doua baruri ale complexului. Barmanii vor recomanda cele mai delicate bauturi sau vor prepara cele mai distinse cocktail-uri.
Masa se serveste in sistem bufet suedez in cadrul restaurantului 2D.
- demipensiunea este formata din pranz sau cina si mic dejun
- pensiunea comleta este formata din: cina, pranz si mic dejun
- all inclusive este format din mese principale (mic dejun, pranz, cina), gustari si pachet de bauturi pe perioada zilei

Baruri:
Cele trei baruri ale hotelului invita turistii sa se relaxeze si sa se bucure savurand un suc racoritor sau un cocktail, intr-o atmosfera placuta alaturi de prieteni sau de cei dragi. Barurile dispun de numeroase sortimente de bauturi racoritoare si alcoolice, cafea si apa, asa ca turistii vor avea de unde sa aleaga ceva pe placul lor si ai celor care ii insotesc. Fie ca doresc o bautura fructata, un suc acidulat sau pur si simplu o cafea, barurile din cadrul complexului ofera tot ceea ce doresc turistii. Astfel, turistii nu trebuie sa paraseasca locul de distractie in cautarea unor bauturi de care sa se bucure.

Centrul Spa:
Centrul SPA este sanctuarul hotelului dedicat relaxarii, sanatatii si frumusetii turistilor, o oaza de revitalizare pentru trup, minte si spirit. Terapiile anti-stres si ritualurile de relaxare se imbina perfect cu programele de intinerere sau de imbunatatire a aspectului siluetei, centrul oferind tot ce au nevoie turistii pentru a-si transforma zilele de vacanta intr-o poveste frumoasa, una care nu vor dori sa se termine. Terapiile balneare traditionale pentru care se folosesc ingrediente daruite de natura sunt completate de masaje si proceduri executate de catre expertii resortului. Hotelul a pregatit numeroase tipuri de masaj, dar si tratamente de infrumusetare care se pot combina dupa bunul plac. Fie ca turistii doresc sa se bucure de un masaj de relaxare, de impachetari corporale, hidromasaj sau exfoliere corporala, centrul SPA poate sa ajute turistii sa arate perfect.. De asemenea,hotelul poate oferi masaje terapeutice, termoterapie prin hidromasaj, dus masaj Vichy, bai de plante si impachetari cu parafina. Spatiul amplu are un design si nunate de culori care vor contribui la imbunatatirea starii turistilor de spirit si de relaxare. La Centrul SPA turistii vor reusi sa isi redescopere linistea, iar starea de bine se va reflecta nu numai in sufletul lor ci si in corp, prin frumusetea exterioara.
- masaje: prin diferite tipuri de masaj este stimulata producerea de endorfine, ceea ce duce la calmarea corpului si a mintii, eliminand orice urma de stres. Turistii pot alege masajul care li se potriveste: masaj aromatic de relaxare, gat, umeri si scalp; picioare obosite anticelulitic, Howaian Lomi Lomi, parafina si iasomie sau nuca de cocos, masaj cu pietre calde



Facilitati gratuite: televizor, aer conditionat, minibar (consumatie contra cost), telefon, cablu TV, mic dejun in sistem bufet suedez, acces gratuit la piscina in aer liber, piscina acoperita, jacuzzi, sala sport, loc de joaca pentru copii, acces internet wireless in spatii comune si camere.

Agrement:
- piscina proprie in aer liber (adulti si copii) cu bar de zi
- piscina acoperita
- centru SPA in cadurl complexului (masaj, tratament corporale, sauna, cosmetica, coafor), contra cost
- loc de joaca pentru copii
- in imediata apropiere: teren de tenis, lacul Neptun, gradina de vara, centru comercial
- plaja la aproximativ 300 m



Animale
de companie: Hotelul accepta animale de companie care poseda carnet de sanatate, contra cost.

Atractii
in zona: In apropiere exista o cafenea turceasca cu terasa, un teren de tenis,
gradina de vara Neptun, centrul comercial, loc de joaca pentru copii si zona de
agrement de pe lacul Neptun.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie