Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere


Localizare:


Situat în staiunea de schi Poiana Braov, care are o gondol i 8 teleschiuri, House of Dracula se afl la 12 km de oraul medieval Braov. La cerere i contra cost sunt disponibile microbuze care merg pân la baza pârtiilor de schi i la telecabinele spre vârfurile Cristianu Mare sau Postvaru.



Dotari si facilitati:



Cu vedere la Munii Carpai, acest hotel are un design unic i ofer un restaurant cu o cram, un bar i o zon spa modern. Hotelul House of Dracula ofer acces public gratuit la Wi-Fi.


Hotelul dispune de 18 spatii de cazare pe 2 etaje: 1 camere dubla deluxe, 5 camere single, 7 camere duble cu pat matrimonial, 2 suite (apartament cu scara interioara, dormitor la etaj, living cu canapea extensibila si 2 bai), 3 apartamente (dormitor cu pat matrimonial si living cu canapea extensibila).


Camerele sunt decorate cu elemente medievale, precum ziduri de piatr i mobilier din lemn masiv. Acestea ofer TV prin cablu, minibar i birou. Bile moderne au podea cu gresie, du, usctor de pr i papuci.


Restaurantul servete o varietate mâncruri internaionale, precum i preparate tradiionale româneti.


Restaurante: Castel (180 locuri) cu bucatarie internationala; Restaurant Sighisoara (80 locuri), Anastasia (70 locuri) cu specific italienesc; Salon mic dejun; Bar de zi; Sala de conferinte multifunctionala Sighisoara echipata cu aparatura de ultima generatie; Parcare securizata, Centru Spa - salon de infrumusetare, masaj Feng-Shui, sauna, dusuri cu masaj de relaxare, vibro-masaj, hidro-masaj.


Centrul spa i de fitness de la House of Dracula ofer produse cosmetice de lux i echipamente modern.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie