Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

TELEFERIC GRAND HOTEL

Descriere

Situat in statiunea Poiana Brasov, la doar 50 de metri de teleschi, in partea de jos a partiei de schi Subteleferic, Teleferic Grand Hotel ofera cazare cu vedere panoramica la munte si WiFi gratuit. Acest hotel imbina elemente rustice si caldura lemnului cu facilitati de inalta tehnologie.


Toate camerele sunt decorate cu gust si au mobilier si decoratiuni din lemn masiv. De asemenea, acestea includ TV cu ecran plat, minibar, seif si zona de relaxare. Cele mai multe unitati de cazare au balcon.


Oaspetii de la Teleferic Grand Hotel beneficiaza de acces gratuit la centrul spa, care include o piscina interioara, cada cu hidromasaj in aer liber, o zona de fitness si 3 tipuri de saune: umeda, uscata si cu infrarosu. La un cost suplimentar sunt oferite diverse masaje si tratamente. Barul de la centrul spa ofera o gama larga de bauturi din fructe, preparate in fata oaspetilor.


Hotelul are scoala de schi si centru de inchiriere de echipamente de schi si snowboard, cu uscator de clapari. Oaspetii pot utiliza gratuit depozitul pentru echipament de schi. Pentru copii, hotelul ofera o sala de jocuri, un club si un loc de joaca in aer liber.


Teleferic Grand Hotel gazduieste 2 restaurante: - restaurantul 4 Seasons, care ofera mancaruri romanesti si internationale, si restaurantul Gourmet, care serveste preparate rafinate. Ambele restaurante au terasa cu vedere la muntii inconjuratori. Dupa orele petrecute pe partiile de schi, oaspetii se pot relaxa la barul apres-schi de la proprietate.


Hotelul se afla la 12 km de orasul Brasov. Cetatea Rasnov este situata la 12 km, iar Castelul Bran se afla la 25 km. Oaspetii au la dispozitie o parcare gratuita cu 150 de locuri.


Tarifele sunt exprimate in Euro, includ TVA (5%) si mic dejun bufet.
Gratuit - acces SPA, Wi-Fi si parcare.
Taxa salvamont si promovare 3 lei/persoana/noapte nu sunt incluse.
In camera dubla standard sau dubla superior se pot caza maxim 2 adulti si 1 copil pana la 6 ani in pat cu parintii.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.