Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Cabana Vanatorilor este situata la 800 m de Predeal, intr-un cadru mirific, plin de natura, perfect pentru intalnirile de afaceri si pentru intalnirile romantice, iar distanta
fata de partie este de 2 km si fata de gara, 850 m. Cand te afli in preajma ei, aproape ca auzi sunetul cornului de vanatoare si galagia ogarilor voievodali.
Unitatea dispune de 20 de camere duble si 7 apartamente dotate cu mobilier modern, bai proprii,
televizor, telefon, incalzire centrala, aer conditionat, unele camere au balcon, minibar, key
card.

Mic dejun - bufet suedez, pranz si cina a la carte. Restaurantul propiu serveste bucate vanatoresti realizate cu multa grija si pricepere de un colectiv de profesionisti in bucatarie si nu numai.

Cabana poate satisface preferintele oricarui turist, oferind servicii precum: room service, bar, restaurant cu terasa, parcare, sala de conferinte, servicii de secretariat, internet, spalatorie, parcare, informatii turistice, jacuzzi si sauna.

Servicii
gratuite: internet wireless,
parcare

Servicii
cu plata: pranz la pachet, serviciu de transfer (contra cost), spalatorie, curatatorie
chimica, serviciu de calcatorie, sali de conferinta si petreceri, centru de
afaceri, fax / copiator.

Animale
de companie: Animalele de companie nu sunt acceptate.

Sala de conferinta cu o capacitate de 40 de persoane este dotata cu proiector, ecran, flip chart.

Atractii in zona: trasee turistice montane in imprejurimi (Canionul ,,Sapte scari', Cascada ,,Tamina', Pestera de gheata, Cheile Rasnoavei), Manastirea ,,Sfantul Nicolae', Biserica ortodoxa ,,Sfintii Imparati Constantin si Elena', Capela romano-catolica ,,Timisul de Jos', Manastirea romano-catolica ,,Timisul de Jos', Monumentul Eroilor - Valea Rasnoavei, Monumentul ,,Mihail Saulescu', Monumentul Eroilor din gara Predeal

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie