Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Dion Palace Beauty and Spa (Litochoro)


Descriere

Descriere: Hotel Dion Palace Beauty and Spa este situat intr-o pozitie superba, aproape de situl arheologic Dion, modernul hotel Dion Palace este deschis tot timpul anului si intampina oaspecii cu servicii excelente si camere spatioase cu vedere la mare, munte sau gradina. Pentru cei care doresc sa imbine marea si muntele, vizita si relaxarea, Dion Palace este alegerea ideala.
Tip masa: Demipensiune.
Localizare: Hotelul Dion Palace Beauty and Spa este situat la poalele muntelui Olymp, la 10 km de orasul Katerini, 80 km fata de orasul Salonic, 10 km fata de situl arheologic Dion si 8km fata de satul Litochoro.Plaja: Plaja se gaseste in imediata apropiere a hotelului.
Dotari camere: Toate camerele la Hotel Dion Palace Beauty and Spa au AC, TV, balcon, incalzire centralizata, mini bar, Wi-Fi, uscator de par, telefon, baie cu dus/cada.
Facilitati: Hotelul Dion Palace Beauty and Spa pune la dispozitia turistilor receptie, room service, loc de joaca pentru copii, serviciu de baby sitting, mini club, biliard, mini market, serviciu de curatatorie, exchange, doctor, magazin de bijuterii, internet corner, TV room, game room, 3 Sali de conferinta, piscina.
Facilitati copii: loc de joaca pentru copii, baby sitting contra cost, mini club, picina cu sectiune pentru copii
Clasificare agentie: 4*
Website: http://www.reahotels.com

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.