Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Pensiunea Negoiu a fost deschisa in anul 2018 si este situata la poalele Muntilor Fagaras, pe Valea Porumbacului, la 3 km de Porumbacu de Sus. Este pozitionata in mijlocul naturii fiind destinatia perfecta atat pentru cei care vor cateva zile de odihna si liniste cat si pentru persoanele active care vor sa practice diverse activitati montane si nu numai.Pensiunea Negoiu are in total 8 camere. 4 dintre ele pot fi ocupate ca si camere sigle, dubl matrimonial sau dubl twin. Celelalte 4 pot fi ocupate ca si camere single, dubla matrimoniala sau dubla twin, tripla sau cvadrupla, fiind ideale pentru familii cu unul sau doi copii.
Dotari:parcare , wi-fi, baie privata cu dus, uscator de par, papuci de casa, canale prin cablu, televizor cu ecran plat.
Accesul se face din drumul national 1 pe un drum asfaltat de 9 km. Ultimii 300 m pana la poarta pensiunii drumul este nepavat. Orasul Sibiu este la 40 km distanta iar orasul Avrig la 15 km. Intersectia cu Transfagarasanul este la 18 km.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie