Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Descriere: Fronius Residence este amplasata in cartierul istoric, exact in centrul cetatii Sighisoarei, orientata cu vedere pitoreasca catre Turnul cu Ceas si aproape de toate obiectivele turistice din zona.

Fronius Boutique Residence ofera unitati de cazare intr-o cladire renovata, cu o atmosfera aparte, chiar in cetatea medievala din Sighisoara. Proprietatea pune la dispozitie camere pline de personalitate, amenajate cu mobilier de epoca din lemn si o terasa in aer liber.

Hotelul Fronius Residence dispune de 11 camere mobilate in stil sasesc cu piese originale, fiecare dintre acestea avand personalitate proprie.

Fiecare cu un stil aparte ca dimensiuni si decor. Intr-unele dintre ele, tavanele gotice mai poarta inca urmele marelui incendiu. Ele sunt brazdate de arce din piatra sculptata si, din loc in loc, se mai poate vedea pictura originala restaurata. Inchizatorile usilor au ramas cele de odinioara. Mobilierul este vechi, in ton cu atmosfera casei, achizitionat piesa cu piesa din diferite zone din Transilvania. Baile maiestoase, din materiale naturale, contin usoare contraste de vechi si nou, intocmai gandite pentru confortul deplin al vizitatorului.

Toate camerele sunt dotate cu: internet, seif, uscator de par, baie cu cada sau cabina de dus, incalzire centrala, aer conditionat, minibar, telefon, TV.

De asemenea in salonul de mic dejun se servesc preparate in stil bufet suedez bio (calde si reci) iar turistii pot beneficia de servicii de room service, spalatorie si curatatorie.

Printre atractiile populare din apropiere se numara Turnul cu Ceas din secolul al XIII-lea si Bustul lui Vlad Tepes, care marcheaza locul de nastere legendar al lui Dracula.

Accesul animalelor de companie este permis. (se pot percepe taxe iar acest serviciu se poate modifica)

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie