Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Construit in anul 2007 si complet renovat in anul 2019, Hotelul Marea Neagra se bucura de o pozitie privilegiata, situandu-se in Cartierul Furnica, la o plimbare de 7 minute pe jos de Castelul Peles, 15 minute de Manastirea Sinaia si 10 minute de telegondola Sinaia.

Pentru cei care iubesc linistea, pentru cei care iubesc natura, aerul proaspat de munte, drumetiile si sporturile de iarna, pentru cei care vor sa evadeze din traficul si aglomeratia din orase, Hotelul Marea Neagra reprezinta o alegere reusita. Receptia si barul hotelului sunt deschise 24 de ore. Restaurantul, cu o capacitate de 68 de locuri, este deschis in fiecare zi si ofera un meniu tipic romanesc. In incinta restaurantului se organizeaza nunti, botezuri, mese festive si petreceri private. Hotelul ofera, de asemenea, gratuit, parcare si conexiune wi-fi in toata structura.

Hotelul Marea Neagra pune la dispozitia turistilor 34 camere cu 68 locuri de cazare astfel:

- 17 camere duble matrimoniale;
- 17 camere duble twin.
Fiecare camera dispune de: balcon, baie, telefon, tv cablu, internet wireless si minibar.

Camera dubla matrimoniala este modern mobilata, spatioasa si comfortabila, dispune de un pat dublu, minibar, TV LCD cu canale digitale, birou si zona relax cu masuta si demifotolii, balcon dotat cu masuta si scaune, baie privata cu dus. Camerele sunt mochetate si au o suprafata aproximativa de 25m2. La cerere se poate aduga si un pat suplimentar/fotoliu extensibil (contra cost).

Camera twin este modern mobilata, spatioasa si comfortabila, dispune de doua paturi single, minibar, TV LCD cu canale digitale, birou si zona relax cu masuta si demifotolii, balcon dotat cu masuta si scaune, baie privata cu dus. Camerele sunt mochetate si au o suprafata aproximativa de 25m2. La cerere se poate aduga si un pat suplimentar (fotoliu extensibil).

Camera dubla matrimoniala cu vedere spre munte este modern mobilata, spatioasa si comfortabila, cu vedere spectaculoasa spre muntii Baiului, dispune de un pat dublu, minibar, TV LCD cu canale digitale, birou si zona relax cu masuta si demifotolii, balcon dotat cu masuta si scaune, baie privata cu dus. Camerele sunt mochetate si au o suprafata aproximativa de 25m2. La cerere se poate aduga si un pat suplimentar (fotoliu extensibil).

Camera twin cu vedere spre munte este modern mobilata, spatioasa si comfortabila, cu vedere spectaculoasa spre muntii Baiului, dispune de doua paturi single, minibar, TV LCD cu canale digitale, birou si zona relax cu masuta si demifotolii, balcon dotat cu masuta si scaune, baie privata cu dus. Camerele sunt mochetate si au o suprafata aproximativa de 25m2. La cerere se poate aduga si un pat suplimentar (fotoliu extensibil).

In cadrul hotelului exista lobby bar, unde se pot servi diverse bauturi sau poate fi accesat laptopul disponibil; sala de mese are o capacitate de pana la 70 de locuri, unde se pot organiza la cerere diverse evenimente, iar receptia hotelului raspunde la solicitarile turistilor 24h din 24.

Cu un design contemporan si echipata cu tot necesarul desfasurarii activitatii de business, sala de conferinte garanteaza succesul evenimentului oaspetilor. De asemenea, personalul hotelului sta la dispozitie si se poate ocupa de toate detaliile pentru planificare. Capacitatea salii este de 30 de persoane si dispune de: videoproiector cu ecran de proiectie, flipchart si conexiune wi-fi.

In cadrul hotelului exista lobby bar, unde se pot servi diverse bauturi sau poate fi accesat laptopul disponibil; sala de mese are o capacitate de pana la 70 de locuri, unde se pot organiza la cerere diverse evenimente, iar receptia hotelului raspunde la solicitarile turistilor 24h din 24.

De la orele 8:00 la orele 11:00 se serveste micul dejun in regim bufet suedez iar incepand cu orele 13:30 pana la orele 22:00 se pot servi si celelalte mese in regim aa la cartea dintr-un meniu romanesc.

Servicii gratuite: internet wireless, parcare.

Servicii cu plata: spalatorie, serviciu de calcatorie, lustruire pantofi, sali de conferinta si petreceri, fax / copiator.

Animalele de companie nu sunt acceptate.

Atractii in zona: Castelul Peles, Castelul Pelisor, Muzeul de trenulete, Casa Nicolae Iorga, Parcul Dimitrie Ghica, Varful Omu, Sfinxul din Bucegi, Cetatea Rasnov

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie