Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Hotelul Palace este situat in parcul central al statiunii, Parcul Ghica, la 200 metri de centrul statiunii Sinaia, in imediata vecinatate a Cazinoului si a Manastirii Sinaia, doua locatii istorice importante ale zonei. Hotelul Palace este cu siguranta un palat nu numai prin creatie arhitecturala, ci si prin nivelul de confort si de calitate al serviciilor oferite.

Este un hotel de 4 stele, avand o traditie de peste 90 de ani, care ofera cele mai bune conditii de relaxare, refacere si afaceri. Palace are dotari si facilitati de cel mai inalt nivel. Hotelul ofera oaspetilor sai atmosfera unui trecut indepartat, plin de liniste si ospitalitate.

Hotelul dispune de: centru SPA (piscina interioara, jacuzzi, sauna umeda / uscata, zona de relaxare), acces la internet, pastrarea obiectelor de valoare, spalatorie-curatatorie, birou de informatii, bar de zi, terase de vara, room-service, frizerie-coafura, cosmetica, rent-a-car, parcare, sali de conferinta.

Cele 150 de camere de care dispune complexul sunt disponibile in regim single, double twin si matrimonial, garsoniera si apartament, fiecare dispunand de facilitati inalt calitative si corespunzatoare categoriei de 4 stele. Astfel, camerele sunt echipate cu mobilier foarte elegant, cu minibar, TV prin cablu, internet, telefon cu linie internationala si beneficiaza toate de bai proprii cu cazi cu hidromasaj si uscatoare de par.
Camerele 3* sunt la mansarda si nu au balcon.
Camerele 4* matrimoniale sunt cu vedere la strada.
Camerele 4* twin sunt cu vedere la parc.
Camerele de 4* o parte din camerele twin au balcon.

Apartamentele sunt compuse din doua camere generoase ca suprafata, un hol incapator si o baie. Toate apartamentele au balcon sau terasa, cu o priveliste minunata asupra Parcului Dimitrie Ghica. Acestea dispun de canapea extensibila in camera de zi.

Garsonierele sunt compuse dintr-un hol spatios cu acces intr-o baie de servici, o camera de zi, un dormitor cu o baie proprie extrem de incapatoare si luminoasa, garsonierele de la Palace sunt alegerea perfecta pentru o vacanata cu cei dragi. Acestea au canapea extensibila in camera de zi.

Camerele matrimoniale vedere strada sunt dotate cu un pat dublu, tv, spatii de depozitare, birou si dispun de baie proprie. Intregul hotel are conexiune internet WIFI iar camerele au o priveliste minunata asupra imprejurimilor.

Camerele twin vedere parc sunt dotate cu doua paturi, au baie proprie si o priveliste minunata asupra gradinii din jurul hotelului.

Centrul Lavender SPA, situat la parterul hotelului Palace, cu ferestre catre Parc, este locul perfect pentru relaxare. Turistii pot inota in piscina interioara sau se pot relaxa in jacuzzi. Acestia au la dispozitie o sala de fitness, o sauna umeda si una uscata, bai cu sare, o zona de relaxare si una dedicata sedintelor de masaj.

Accesul la SPA in cadrul hotelului Palace nu este inclus in tarife, se achita separat.

Restaurantul hotelului pune la dispozitia clientilor o gama larga de preparate traditionale romanesti dar si internationale. Bauturile sunt dintre cele mai bune iar vinurile provin de la cele mai cunoscute podgorii. De asemenea, locatia ofera turistilor un sejur foarte relaxant datorita Centrului Spa propriu, aflat in incinta acesteia. Centrul Spa include: piscina, sauna umeda, sauna uscata, jacuzzi, sala de fitness si zona de relaxare.

Animalele de companie nu sunt acceptate.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie