Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

REDLEVEL GRAN MELIA PALACIO DE ISORA


Descriere

Complexul este destinat in exclusivitate adultilor si este situat pe malul oceanului, in zona Guia de Isora. Acest complex oferă un serviciu de majordom personalizat pentru toate camerele. Honeymooners: 1 sticla de vin spumant si fructe in camera la sosire, upgrade la camera superioara (in funtie de disponibilitate), cina pentru 2 persoane (bauturile nu sunt incluse).

Localizare:

Proprietatea se afla la 40 de minute de mers cu maşina de Parcul Naţional Las Cañadas del Teide şi la 35 de minute de Aeroportul Tenerife Reina Sofía.

Facilitati hotel:

Toţi oaspeţii cazaţi la Red Level beneficiază de piscina in aer liber cu zona de hidromasaj si paturi balineze, restaurante internationale, 8 baruri, piscina infinita in stil laguna, terenuri de tenis, sala de fitness, lounge exclusivist, de asemenea, oaspetii beneficiază de acces direct la plaja Alcalà.

Facilitati camere:

Fiecare cameră este dotată cu aparat de cafea Nespresso, iPod docking station şi WiFi gratuit, baie cu duş cu hidromasaj şi o cadă foarte mare.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.