Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Luxury Villa Efi - Skala Potamia

Descriere

Vila de lux nou construita Efi Thassos, situata in zona magnifica a plajei de aur, in partea de est a insulei de smarald Thassos, este dotata cu toate facilitatile necesare de care oaspetii nostri ar putea avea nevoie in cea mai somptuoasa versiune.

Vila de lux Efi Thassos este ideala pentru familiile numeroase sau chiar pentru un grup de prieteni, deoarece poate gazdui confortabil pana la 6 persoane. Bucurati-va de privelistea uluitoare a apelor turcoaz ale Marii Egee si a malului nisipos si auriu al plajei de aur care se afla la doar 100 m distanta sau relaxati-va in jacuzzi-ul pe care il veti gasi in gradina noastra. Faceti alegerea vietii si alegeti sa vizitati Luxury Villa Efi Thassos pentru urmatoarea dvs. vacanta de vara!

La parterul vilei de 75 mp veti gasi doua dormitoare dotate cu paturi duble si vedere panoramica la mare. La primul etaj veti gasi camera de zi cu canapeaua mare care se transforma intr-un pat dublu confortabil si poate gazdui inca doua persoane, precum si bucataria mare cu aparatele Enox si elementele decorative moderne si elegante. Relaxati-va in piscina privata cu jacuzzi in gradina sau bucurati-va de vedere panoramica la Golden Beach de la balcon.

Facilitati: 2 dormitoare, Bucatarie, Sufragerie, Piscina privata cu jacuzzi, Baiecu dus, Aer conditionat, acces internet wi-fi, televizor, Uscator de par, Sezlonguri, Canapea extensibila, Balcon,Vedere panoramica la mare

Depozit: 300 eur/vila (se achita local si se va restitui daca nu vor exista pagube)



Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.